VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti geanta de tip mapa!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema gentile de tip mapa si borsetele.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti sandalele de tip gladiator, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti gentile de tip mapa.
 
 
"Astazi vom vorbi despre variante de genti pe care poate le-ati uitat. Vorbim despre borsete si despre geanta tip mapa. Aceste genti se pot purta intr-o varietate de stiluri, insa ceea ce este important este sa nu contrabalansati efectul unei asemenea posete prin alegerea unor accesorii nepotrivite sau a unor linii care nu fac casa buna cu geometria sa", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti sandalele de tip gladiator, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti gentile de tip mapa."Astazi vom vorbi despre variante de genti pe care poate le-ati uitat. Vorbim despre borsete si despre geanta tip mapa. Aceste genti se pot purta intr-o varietate de stiluri, insa ceea ce este important este sa nu contrabalansati efectul unei asemenea posete prin alegerea unor accesorii nepotrivite sau a unor linii care nu fac casa buna cu geometria sa", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscopul saptamanii

Horoscop Camelia Pătrășcanu 27 ianuarie - 2 februarie 2020. Trei zodii fac greșeli uriașe

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri