VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti corect sosetele!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema sosetele.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti corect brosele, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti sosetele.
 
 
"Astazi vor vorbi despre sosete. Pentru ca am vorbit atat de mult despre sosetele, in special la "Bravo, ai stil!" am vorbit despre cum purta corect sosetele. Astazi vom invata sa le purtam pentru a nu esua in a avea un look de milioane", isi incepe Iulia rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti corect brosele, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti sosetele."Astazi vor vorbi despre sosete. Pentru ca am vorbit atat de mult despre sosetele, in special la "Bravo, ai stil!" am vorbit despre cum purta corect sosetele. Astazi vom invata sa le purtam pentru a nu esua in a avea un look de milioane", isi incepe Iulia rubrica.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, o impresionanta fresca a Italiei secolului al XV-lea, in curand, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri