VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti corect o pereche de jeans!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema jeansii.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti gentile de tip mapa, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti o pereche de jeans.
 
 
"Astazi vom vorbi despre jeansi. Vom vorbi vorbi despre acesti pantaloni din denim, pentru ca asta inseamna jeans, care au aplicatii, care sunt rupti si felul in care ii puteti purta ca sa fiti actuale si in acest sezon", isi incepe iulia rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti gentile de tip mapa, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti o pereche de jeans."Astazi vom vorbi despre jeansi. Vom vorbi vorbi despre acesti pantaloni din denim, pentru ca asta inseamna jeans, care au aplicatii, care sunt rupti si felul in care ii puteti purta ca sa fiti actuale si in acest sezon", isi incepe iulia rubrica.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri