VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti corect imprimeul Op Art


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema imprimeul Op Art.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti cu stil hainele de piele, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti corect imprimeul Op Art.
"Astazi vorbim despre imprimeuri. Si nu despre orice imprimeu. Vorbim despre imprimeul Op Art pentru ca acest imprimeu este unul dintre trendurile pentru sezonul urmator, dar si pentru ca exista foarte multe greseli de intelegere.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti cu stil hainele de piele, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti corect imprimeul Op Art."Astazi vorbim despre imprimeuri. Si nu despre orice imprimeu. Vorbim despre imprimeul Op Art pentru ca acest imprimeu este unul dintre trendurile pentru sezonul urmator, dar si pentru ca exista foarte multe greseli de intelegere.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Iulia Albu
Parteneri