VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti corect cizmele de ploaie


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema cizmele de ploaie.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti cu stil corect stilul Op Art, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti corect cizmele de ploaie.
"Pentru ca foarte multi ne-ati scris despre acest subiect, astazi vom aborda subiectul cizmele de ploaie. De ce cizmele de ploaie? Pentru ca nu sunt intotdeauna din cauciuc", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti cu stil corect stilul Op Art, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti corect cizmele de ploaie."Pentru ca foarte multi ne-ati scris despre acest subiect, astazi vom aborda subiectul cizmele de ploaie. De ce cizmele de ploaie? Pentru ca nu sunt intotdeauna din cauciuc", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Iulia Albu
Parteneri