VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti accesoriile de par!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema accesoriile de par.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti manusile albe, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti accesoriile de par.
 
 
"Astazi vom vorbi vorbi despre accesorii, dar nu vom vorbi despre accesorizarea obsinuita, ci despre accesorizarea parului. Nu vorbim despre palarii, ci despre acele detalii pretioase pe care putem sa le aplicam", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti manusile albe, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti accesoriile de par."Astazi vom vorbi vorbi despre accesorii, dar nu vom vorbi despre accesorizarea obsinuita, ci despre accesorizarea parului. Nu vorbim despre palarii, ci despre acele detalii pretioase pe care putem sa le aplicam", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Au apărut articolele de îmbrăcăminte dedicate pandemiei de coronavirus! Vezi cum arată tricoul cu mesajul „Spală-te pe mâini!” și cel imprimat cu "Declarația pe proprie răspundere"!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri