VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa asortezi corect umbrela cu tinuta pe care o porti


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema umbrelele de ploaie.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti cu stil corect cizmele de ploaie, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa asortezi corect umbrela la tinuta pe care o porti.
"Astazi vom discuta despre umbrele pentru ca toti avem cel putin una acasa. Dar poate nu ne-am gandit intotdeauna cum am putea sa asortam umbrela la felul in care ne imbracam.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti cu stil corect cizmele de ploaie, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa asortezi corect umbrela la tinuta pe care o porti."Astazi vom discuta despre umbrele pentru ca toti avem cel putin una acasa. Dar poate nu ne-am gandit intotdeauna cum am putea sa asortam umbrela la felul in care ne imbracam.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ponturi utile pentru creșterea trandafirilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Iulia Albu
Parteneri