VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum purtam rochia de mireasa cu stil!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema rochiile de mireasa.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa purtam colierele statement, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum purtam cu stil rochiile de mireasa.
"Astazi vom vorbi despre rochiile de mireasa si o vom face atat pentru ca se apropie sezonul nuntilor, cat si pentru ca acest subiect este de cele mai multe ori abordat din perspectiva rochiei perfecte, a corpului perfect. Si sa fim seriosi, nu toate aratam perfect. Astazi vom invata cum sa aratam de WOW purtand o rochie de mireasa, punandu-ne in valoare partile forte si ascunzandu-ne micile defecte.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa purtam colierele statement, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum purtam cu stil rochiile de mireasa."Astazi vom vorbi despre rochiile de mireasa si o vom face atat pentru ca se apropie sezonul nuntilor, cat si pentru ca acest subiect este de cele mai multe ori abordat din perspectiva rochiei perfecte, a corpului perfect. Si sa fim seriosi, nu toate aratam perfect. Astazi vom invata cum sa aratam de WOW purtand o rochie de mireasa, punandu-ne in valoare partile forte si ascunzandu-ne micile defecte.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Care este adevăratul nume al frumoasei Bernadett de la ”Puterea Dragostei”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri