Video exclusiv! Ana-Maria Barnoschi ne arata, pas cu pas, cum se aplica un machiaj spectaculos de seara!


Vedeta Kanal D ne-a primit in casa ei si ne-a aratat cum se aranjeaza! Episodul 1 - Machiajul pentru ochi

 

Cea mai mare pasiune a vedetei Kanal D este dansul, dar tanara de 24 de ani este o maestra si in arta machiajului.
Frumoasa colega de platou a lui Bursucu’, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului”, a acceptat sa ne arate, pas cu pas, cum se aplica un machiaj se seara. Protagonista noastra nu s-a ghidat dupa tutorialele de pe internet preferand sa ne devoaleze reteta ei proprie cu rezultate spectaculoase.
Astazi va prezentam trucurile pentru ochi ale vedetei, iar episodul urmator este destinat aplicarii genelor false.
“Am invatat sa ma machiez dupa ce m-am apucat de dans. Mergeam cu artistii la emisiuni nemachiata si am “furat meserie” de la machieuzele care ma fardau.  Usor-usor am invatat singura, pe mine. Nu am facut niciun curs de specialitate, niciodata. Nu pot sa zic ca sunt un exemplu, dar sunt pasionata si nu lucrez dupa tutorialele de pe internet. Vom vedeta care este rezultatul! Eu cu mare drag la arat cititoarelor voastre cum fac eu experimente. De fiecare data cand ma machiez, imi pun gene false. Am incercat varianta “fir cu fir”, ca am vazut ca se poarta, dar le-am smuls, ca ma mancau ochii. Ziua folosesc  pentru ochi doar genele si un tus, iar seara si cateva culori. O sa incep cu sprancenele…”, ne-a spus Ana-Maria.

Cea mai mare pasiune a vedetei Kanal D este dansul, dar tanara de 24 de ani este o maestra si in arta machiajului.Frumoasa colega de platou a lui Bursucu’, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului”, a acceptat sa ne arate, pas cu pas, cum se aplica un machiaj se seara. Protagonista noastra nu s-a ghidat dupa tutorialele de pe internet preferand sa ne devoaleze reteta ei proprie cu rezultate spectaculoase.Astazi va prezentam trucurile pentru ochi ale vedetei, iar episodul urmator este destinat aplicarii genelor false.“Am invatat sa ma machiez dupa ce m-am apucat de dans. Mergeam cu artistii la emisiuni nemachiata si am “furat meserie” de la machieuzele care ma fardau.  Usor-usor am invatat singura, pe mine. Nu am facut niciun curs de specialitate, niciodata. Nu pot sa zic ca sunt un exemplu, dar sunt pasionata si nu lucrez dupa tutorialele de pe internet. Vom vedeta care este rezultatul! Eu cu mare drag la arat cititoarelor voastre cum fac eu experimente. De fiecare data cand ma machiez, imi pun gene false. Am incercat varianta “fir cu fir”, ca am vazut ca se poarta, dar le-am smuls, ca ma mancau ochii. Ziua folosesc  pentru ochi doar genele si un tus, iar seara si cateva culori. O sa incep cu sprancenele…”, ne-a spus Ana-Maria.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cum să faci clătite curcubeu? Reţeta simplă pe care trebuie neapărat să o încerci!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri