Victor Slav, primele declarații despre noua iubită: „Trebuie să mă pregătesc...”

Victor Slav
Victor Slav

Prezentatorul a făcut primele declarații despre noua iubită. Ce spune despre femeia din viața lui și ce îi pregătește pentru perioada care urmează.

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor Slav a fost extrem de dicret în ceea ce privește viața personală. Însă soarele a răsărit și pe strada prezentatorului TV, iar acum acesta iubește din nou.

Cel care l-a dat de gol a fost chiar Giani Kiriță, care a dezvăluit că este o femeie foarte frumoasă, dar că nu poate spune mai multe:

„Este o femeie foarte frumoasă, locuiesc împreună, când la el, când la ea, atât pot să vă zic deocamdată”, a dezvăluit Giani Kiriță, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Victor Slav
Victor Slav

Citeste si: Doamne, cum poate să vorbească Victor Slav despre Bianca Drăguşanu. Uite ce spune despre mama fetiţei lui. Nu te aşteptai la asemenea cuvinte EXCLUSIV

Deși în urmă cu puțin timp spunea că „ eu consider că sentimentele trebuie să rămână acolo, în cuplul tău, nu să faci paradă cu ele”, totuși Victor Slav a dat câte ceva din casă… îndeajuns cât să se înțeleagă că

relația dintre el și noua femeie din viața lui este una cât se poate de serioasă, iar de 1 și 8 martie se va pregăti intes pentru a-i oferi niște cadouri speciale. Și cum este cunoscut ca fiind un bărbat extrem de romantic, cu siguranță că iubita sa va fi foarte mulțumită de ceea ce va primi din partea prezentatorului TV.

Citeste si: Prima reacţie a lui Victor Slav după ce a aflat că Bianca şi Alex Bodi au divorţat! Uite ce femeie superbă este lângă ea! Prezentatorul tv este foarte fericit!

Ce cadou vrea să îi facă partenerei sale de 8 martie

Se apropie 1 și 8 martie, trebuie să mă pregătesc să fac o serie de cadouri, pe lângă mama și sora mea, mai o am și pe ea. Nu m-am gândit încă la ce îi voi oferi, o să fie ceva spontan”, a spus Victor pentru wowbiz.ro.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Doamne, cum poate să vorbească Victor Slav despre Bianca Drăguşanu. Uite ce spune despre mama fetiţei lui. Nu te aşteptai la asemenea cuvinte EXCLUSIV

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Prima reacţie a lui Victor Slav după ce a aflat că Bianca şi Alex Bodi au divorţat! Uite ce femeie superbă este lângă el! Prezentatorul tv este foarte fericit!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies