Victor Ponta a dezvăluit aseară, în exclusivitate, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că a adoptat o fetiță: „Sunt tată de fete!”


cadrul ediției de aseară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Victor Ponta a răspuns tirului de întrebări care l-au purtat într-un carusel al emoțiilor.

Fostul premier al României a vorbit despre viaț personală, familie, căsnicie, carieră, eșecuri și victorii în politică.

Însă, printre dezvăluirile făcute aseară de Victor Ponta în cadrul emisiunii de la Kanal D, poate cea mai impresionantă a fost aceea când, întrebat de moderator câți copii și-ar dori, omul politic a răspuns fără ezitare, indicând, indirect, că familia s-a mărit.

„Trei. Altă întrebare, că să zic așa! Câți am acum, trei. Am răspuns. Nu pot să dezvolt. Dar pot să răspund cinstit la întrebarea dumneavoatra”, a spus aseară Victor Ponta.  

„Mi-aș dori să lămurim, ați vorbit un pic mai devreme despre un al treilea copil”,  a insistat aseară Denise Rifai, la finalul interviului, pentru a lămuri cele declarate anterior de invitatul sau, însă Victor Ponta a declarat că „ Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei, altfel nu.

Nu pot să va povestesc ceva ce nu depinde doar de mine. Sunt tată de fete!”

Ulterior, Denise Rifai a venit cu clarificări în ceea ce privește răspunsul oferit de Victor Ponta în cadrul emisiunii și a dezvăluit că fostul premier, împreună cu soția sa, Daciana Sârbu, au adopat o fetiță în vârstă de șase ani.

Am convenit cu invitatul meu, fostul premier Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările cu privire la mărturisirea pe care a făcut-o aseară, în cadrul emisiunii <40 de întrebări cu Denise Rifai>,

legat de faptul că are trei copii, și nu doi, așa cum știam cu toții, până acum. Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are șase ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm! Așa vești frumoase să tot auzim!”,  a spus Denise Rifai.


Abonează-te pe

Citește și:

Rugăciunea de dimineață. Cum să te rogi după ca să-ți meargă bine toată ziua

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Dieta de slăbit 7 kg într-o săptămână. Principii de bază și sugestie de meniu

Cum să slăbești 4 kilograme în 14 zile cu paste făinoase

Oana Roman a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce intervenții și-a făcut vedeta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Ce culoare se asortează cu gri. Ce trebuie să eviți atunci când porți gri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri