Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”
Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vica Blochina este invitata ediției de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

 Născută în Lituania, Vica Blochina a venit în România comunistă înainte de a împlini 18 ani, inițial doar pentru o vară, însă a rămas definitiv aici.

              Fosta dansatoare la celebrul bar Melody, unde l-a și cunoscut pe cel care avea să îi marcheze destinul, Vica Blochina a avut o relație de peste 16 ani cu fostul selecționer Victor Pițurcă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

              Despărțirea de celebrul selecționer de fotbal a adus-o pe Vica Blochina în atenția presei și a producătorilor de televiziune. Vedeta va oferi, în cadrul interviului maraton, o serie de detalii despre viața ei tumultuoasă.

               “De câte ori i-ați dansat lui Ion Iliescu la barul Melody?”, “Este Victor Pi ț urc ă  iubirea vieții dumneavoastră?”, “Câte umilințe a suportat Vica Blochin a?”, “Ce i-ați spune tatălui dumneavoastră dacă ar mai trăi?”, “Ce ați face diferit dacă ați lua-o de la capăt?”, “Ce ați

face pentru 1 milion de euro?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate Vicăi Blochina, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Horoscop Fecioară Iulie 2024. Nativii Fecioară sunt încrezători

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

E mai sigur să ne injectăm propria grăsime decât substanțe de umplere în tratamentele estetice? Ce spune Dr. Iancu Morad!

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Ruzgar alături de Nursema

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies