Viaţa lui Volodimir Zelenski este în pericol? Cum ar vrea Putin să îl elimine pe liderul ucrainean


Viaţa lui Volodimir Zelenski este în pericol? Cum ar vrea Putin să îl elimine pe liderul ucrainean

Din ce în ce mai multe surse susţin că grupul de mercenari Wagner ar avea ordin să îl elimine pe Volodimir Zelenski.


In articol:

Prestigioasa publicaţie The Times  scrie că Vladimir Putin a ordonat grupului de mercenari Wagner, să intre în Ucraina cu misiunea de a-l ucide pe Zelenski şi, mai mult decât atât, ar avea totul pregătit pentru schimbarea conducerii de la Kiev.

Mercenari Wagner sunt luptători profesionişti, specializaţi în operaţiunii speciale, care deservesc Moscova. Ei au activat în Siria, Libia și, în trecutul recent, în Republica Centrafricană.

Rusia neagă dintotdeauna că ar avea conexiuni cu această organizaţie privată, dar reprezentanţii Franţei declară că gruparea acționează sub directivele liderului de la Kremlin.

Citeste si: Volodimir Zelenski, solicitare pentru statele membre UE! Ce îşi doreşte liderul ucrainean

"Wagner este în primul rând o companie de mercenari ruşi care fac război prin procură în numele Rusiei, chiar dacă Rusia neagă(...) Nu păcăleşte pe nimeni", a insistat ministrul francez de externe, Jean-Yves Le Drian.

Ce spune Zelenski despre negocierile cu Rusia: "Nu prea cred în rezultatul acestei întâlniri" 

Negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina se poartă în cursul zilei de astăzi, pe teritoriul Belarusului, stat "înfrăţit" cu Rusia.

Liderul ucrainean, Volodimir Zelenski este sceptic în privinţa negocierilor, dar spune că este dispus să facă orice pentru a vedea acest război încheiat.

„Voi spune sincer, ca întotdeauna: nu prea cred în rezultatul acestei întâlniri, dar lăsați-i să încerce. Pentru ca niciun cetățean al Ucrainei să nu se îndoiască că eu, în calitate de președinte, nu am încercat să opresc războiul când a existat chiar o șansă mică”, a spus președintele ucrainean Volodimir Zelensky.

Citeste si: Letonia intră în războiul dintre Ucraina și Rusia! S-a votat deja în Parlament! Ce urmează?!: „Pentru securitatea noastră”

„Și în timp ce băieții noștri sunt acolo (n.r.: delegația ucraineană), președintele este aici, șeful de stat major este aici, primul-ministru este aici, armata este aici, comandantul șef este aici. Ne vom apăra cu toții statul și granițele noastre”, a conchis politicianul în vârstă de 44 de ani.

Preşedintele Ucrainei, solicitare fermă pentru UE

„Soldații noștri nu luptă doar pentru țara noastră, luptă pentru toată Europa. Pentru toți copiii din Europa. Cred ca am meritat sa fim egali, să fim în UE”, spus el într-un mesaj televizat.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 2 decembrie 2022. Află ce zodie este destul de categorică

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Calendar ortodox 2 decembrie 2022. "Sfinte Prorocule Avacum, luminează, Bunule, inima mea cu harul Tău!"

Anunț important pentru cei cu pensii până în 3.000 de lei! Se întâmplă din oficiu, începând cu anul viitor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri