Veste uriașă în showbiz-ul românesc! A născut în secret cel de-al treilea copil


Vedeta a ținut totul secret.


In articol:

Veste uriașă în showbiz. După ce a ținut secretă cea de-a treia sarcină și abia în urmă cu câteva săptămâni s-a aflat că este însărcinată, Cristina Rus a decis să țină secretă și ziua în care va naște.

Cristina Rus și soțul ei, Dragoș Bîlteanu, sunt în culmea fericirii, după ce le-a venit pe lume cel de-al treilea copil.

Extrem de discretă cu viața sa personală, Cristina Rus a devenit mamă pentru a treia oară pe data de 19 ianuarie. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă și a păstrat secretul până acum.

Cristina Rus
Cristina Rus

La finalul lunii octombrie, Cristina Rus a confirmat că este însprcinată din nou și tot atunci a dezvăluit și sexul bebelușului.

Citeste si: Au devenit părinți pentru prima dată: „Acum suntem o familie”

Citeste si: A născut un băiețel: „Viețile noaste s-au schimbat în bine”

Citeste si: Ramona Bădescu a fost fotografiată de italieni la prima plimbare în parc cu bebeluşul ei! Vedeta a născut în octombrie, cu o lună înainte să împlinească 51 de ani!

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume.

Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță ”, spunea Cristina Rus pentru VIVA!.

Cristina Rus
Cristina Rus

Cristina Rus mai voia un copil încă de acum trei ani

Într-un interviu, în anul 2017, Cristina Rus spunea că își mai dorește un copil.

„Am fost la mare. Toată lumea mă felicita că sunt însărcinată, dar am mâncat un pepene. Se mai întâmplă. Ne-ar bucura să avem vreo veste. De ce nu și al treilea, dar deocamdată nu avem vești. Dacă dă Dumnzeu, noi îl primim cu mare drag. Cel puțin cel mare era fericit când eram însărcinată. Era afectuos cu mine.(…). Trebuie să recunosc că a fost o perioadă foarte frumoasă în viață mea, în lumina reflectoarelor, dar 10 sau 11 ani cred că mi-au ajuns. Acum trebuie să mă ocup educația copiilor”, s punea Cristina Rus la vremea respectivă.


Abonează-te pe

Citește și:

Este însărcinată pentru prima dată, după ani întregi de încercări: „Amândoi am fost șocați”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Este însărcinată din nou! Anna va aduce pe lume al treilea copil în curând!

Au devenit părinți pentru prima dată: „Acum suntem o familie”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„M-a șocat.” Ce gest a făcut Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman a rămas surprins
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri