Veste șoc în showbiz! Oana și Viorel Lis vor fi părinți! Iată cum a fost posibil acest lucru


Oana și Viorel Lis își doresc foarte mult să devină părinți și să aibă un copil, motiv pentru care au făcut toate demersurile pentru a adopta.


In articol:

Deși sunt de foarte mult timp împreună, Oana Lis și soțul său, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, au cosiderat că este momentul să își ducă relația la un alt nivel, mai ales că amândoi își doresc foarte mult să devină părinți. Deși sunt considerați unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, Oana și Viorel Lis nu se sfiesc să se afișeze, în ciuda diferenței mari de vârstă.

Citeste si: Oana Lis făcea naveta „la ocazie” din Caracal. Dezvăluiri incredibile făcute de vedetă

În această perioadă de izolare la domiciliu, Oana Lis a avut niște intervenții în cadrul unor emisiuni televizate, în care a destăinuit foarte multe secrete din viața sa.

Blondina a mărturisit că este psihoterapeut, că în ultima perioadă s-a preocupat exclusiv de studiile sale, și că își dorește extrem de mult un copil, nefiind prima dată când susține că ar vrea să-și însușească un rol de mamă.

oana lis, viorel lis, oana si viorel lis, adopte, copil
oana lis, viorel lis, oana si viorel lis, adopte, copil

Oana și Viorel Lis vor fi părinți! Au decis să adopte un copil. Felicitări!

Oana Lis a povestit că este pregătită să devină mamă și că nu îi este deloc teamă de acest rol, pentru că s-a informat despre procedurile de adopție și pentru că este obișnuită cu rolul de mamă, având în vedere că și-a crescut

frații, după ce au rămas fără părinți. Viorel Lis, în vârstă de 76 de ani, și soția sa Oana, sunt pregătiți să devină părinți și deja au făcut demersurile necesare.

“Da, îmi doresc foarte mult un copil. Am luat în calcul toate aspectele, m-am interesat despre procedură. Am început să fac dosarul dinainte de pandemie, însă din cauza situației, am stagnat și vom relua după ce se termină nebunia asta.

Până voi avea copilașul, vor trece probabil 6 luni, până la 2 ani. Deja aranjez camera, m-am apucat să gătesc. Nu îmi este frică pentru că eu am crescut cu responsabilități, după ce a murit mama, mi-am crescut frații. Chiar îmi imaginez cum ar fi să dorm cu copilul, să merg cu el în mașină. Viorel spune că trebuia să facem demult asta”, a dezvăluit Oana Lis.

Citeste si: Viorel Lis, în pericol! Mesajul dureros transmis de Oana Lis în plină epidemie de coronavirus

oana lis, viorel lis, oana si viorel lis, adopte, copil
oana lis, viorel lis, oana si viorel lis, adopte, copil

Oana Lis s-a schimbat total! Acum este clar pregătită să devină mamă

Soția fostului primar al Capitalei, Oana Lis, a decis să renunțe la petreceri și la viața de vedetă, așa că a ales să investească în ea, în educația sa, devenind psohoterapeut și punân o afacere pe picioare. Blondina are propriul cabinet și se concentrează 100% asupra carierei sale.

În cadrul unui interviu pentru casino-magazine.ro. Oana Lis a explicat că de câd a dispărut din lumina reflectoarelor, s-a concentrat asupra psihologiei și dezvoltării personale. Mai mult decât atât, blondina a explicat că a ajuns la niște concluzii care i-au schimbat radical viața, cum ar fi importanța stimei de sine și deopotrivă a dragostei față de propria persoane.

oana lis, viorel lis, oana si viorel lis, adopte, copil
oana lis, viorel lis, oana si viorel lis, adopte, copil

 Soția fostului edil al Bucureștiului a povestit că în ultimii patru ani a „pompat” 20.000 de euro în educația sa, însă acest lucru a ajutat-o să ajungă la un nivel ridicat de auto-suficiență și totodată să își explice niște stări și trăiri blamate de societate, dar care sunt cât se poate de normale.

„Eu în ultimii ani am făcut psihologie, dezvoltare personală și am învățat că trebuie să fiu eu bine cu mine oriunde aș fi și în orice situație aș fi. Acum patru ani am avut mai multe probleme și de atunci am început pe acest drum. În momentul ăsta eu îi susțin și pe Viorel și pe bunica mea, dar îi susțin și pe alții. Fac terapii pro-bono,” a povestit Oana Lis, pentru sursa citată.

”Credeam că este egoism să mă iubesc pe mine, să mă pun pe mine pe primul loc, credeam că e un lucru rău să fiu furioasă. Este o stare foarte, foarte normală.  Trebuie să știi să îți reglezi singură stările… În ultimii patru ani am investit 20.000 de euro în educația mea,” a continuat soția lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei.

Citeste si: Viorel Lis vrea să fie incinerat! Care este motivul pentru care soţul Oanei îşi doreşte asta


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Lis făcea naveta „la ocazie” din Caracal. Dezvăluiri incredibile făcute de vedetă

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Viorel Lis vrea să fie incinerat! Care este motivul pentru care soţul Oanei îşi doreşte asta

Oana Lis a anunţat că A MURIT: „Ramas bun”

Secretul dezvăluit de Viorel Lis, chiar de ziua lui. “Am păcălit-o pe Oana“

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri