Veste proastă pentru românii care voiau să-și petreacă vacanța în Bulgaria!


Veste proastă pentru românii care voiau să-și petreacă vacanța în Bulgaria, anunțul fiind făcut chiar de specialiștii de la INSP.


In articol:

Veste proastă pentru românii care voiau să-și petreacă vacanța în Bulgaria... Dacă mulți dintre noi am uitat deja de pandemia de coronavirus, care înză face mii de victime zilnic, la nivel global, există câteva aspecte care ne-ar putea trezi imediat la realitate. Deși relaxarea măsurilor este în toi, se pare că există unii români care nu își pot petrece vacanța așa cum sperau, iar teribila veste a fost dată chiar de specialiștii de la INSP.

Citeste si: Mesajul dur al lui Raed Arafat pentru cei care spun ca pandemia este o farsa: "Sa priveasca in ochi familiile"

Chiar dacă în mai multe țări restricțiile impuse în contextul pandemiei s-au mai relaxat și mai multe țări au intrat deja în sezonul estival, s-ar putea ca toți românii care aveau vacanțe programate (sau chiar cumpărate) în Bulgaria, să nu aibă parte de excursia mult dorită.

Veste proastă pentru românii care aveau vacanța în Bulgaria

Citeste si: Coronavirus: Organizaţia Mondială a Sănătăţii a înregistrat cea mai mare creştere a numărului de cazuri zilnice

Ce se întâmplă cu vacanțele în Bulgaria? Anunțul vine din partea INSP

Din nefericire pentru foarte mulți români, statul vecin ar putea face parte din lista țărilor care vor institui obligatoriu izolarea, la intrarea în România. Acest lucru este posibil, în contextul în care numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a continuat să crească într-un ritm alarmant. Deși se află în lista verde pentru Români, situația se poate schimba o dată la 14 zile, atunci când va fi actualizată lista cu țările care impun carantina.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, președintele României, Klaus Iohannis, alături de Raed Arafat, secretar de stat, a făcut un apel către români, ce viza chiar numărul de persoane infectate cu COVID-19 din Bulgaria. Chiar și în această situație, Bulgaria și Grecia se numără printre cele mai căutate destinații de vacanță de către români.

Citeste si: Klaus Iohannis, despre revenirea la starea de urgență: „Sunt îngrijorat”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Brooklyn Beckham s-a logodit! Se căsătorește cu Nicola Peltz

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri