Veste importantă pentru pensionare! Marius Budăi a făcut anunțul

Veste importantă pentru pensionare! Marius Budăi a făcut anunțul

Pensiile vor fi virate la timp, fără nicio întârziere, chiar și în contextul în care zilele de 1 iunie și Rusaliile au fost declarate sărbători legale în România. Ministrul Marius Budăi a confirmat că toți pensionarii vor primi suma cuvenită la timp, deoarece sistemul de plată a fost gestionat în mod corespunzător.

Joi seară, ministrul Muncii și Protecției Sociale a făcut un anunț important, asigurându-i pe pensionari că pensiile lor nu vor întârzia, chiar și în contextul zilelor libere de 1 Iunie și de Rusalii. Acesta a subliniat că s-a luat în considerare organizarea corespunzătoare a sistemului de plată a pensiilor, astfel încât fluxul acestora să ajungă la beneficiari în mod eficient.

Citește și: Ce trebuie să știe pensionarele cu venituri de până la 2000 de lei pe lună, despre voucherele de energie, în 2023

Veste importantă pentru pensionare

Marius Budăi a accentuat că au fost implementate toate măsurile esențiale pentru a garanta un proces de plată a pensiilor eficient și prompt, astfel încât beneficiarii să primească în mod regulat și la termen sumele cuvenite.

„Nu vor întârzia pensiile, ca de fiecare dată m-am asigurat și se va respecta calendarul 1-15 ale lunii, cum a fost și de Paști sau alte sărbători. Le mulțumesc și factorilor poștali că au înțeles și vor recupera, se vor mai găsi și în weekend, deci se va respecta calendarul. Nu va fi nicio întârziere, pentru că se vor face plăți și în weekend. Dacă mergem pe un calendar de 15 zile, mai avem și zile de weekend, dar se recuperează și ne încadrăm în graficul asumat”, a precizat Marius Budăi.

Citește și: Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul! Face mai puțini bani decât se credea: „Am să vă spun, pentru cei care cred că se câștigă fabulos. Și credeți-ne, nu muncim puțin”- wowbiz.ro

Citește și: "Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin Bordea- radioimpuls.ro

Veste importantă pentru pensionare

Veste importantă pentru pensionare

[Sursa foto: shutterstock]

Calendar etapizat pentru pensiile speciale

La finalul lunii precedente, Ministrul Budăi a furnizat informații despre pensiile speciale. Într-un interviu televizat, el a menționat că a avut loc o discuție constructivă cu reprezentanții de la Bruxelles, care ar putea duce la adoptarea unei decizii în această privință.

„Există un calendar etapizat. Am reușit să avem o discuție constructivă cu Comisia Europeană privind ce avem de făcut.

Amendamentul este gata, probabil că liderii Coaliției vor lua o decizie și luni o vom face publică. Un calendar etapizat, așa cum se întâmplă în sistemul public de pensii. Cred că luni vom avea decizia finală. Categoric vorbim de aprobarea imediat următoare”, a spus ministrul Muncii.

Veste importantă pentru pensionare

Veste importantă pentru pensionare

[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Anunț de ultim moment legat de pensii! Cum pot pensionarele să beneficieze de bani în plusCitește și:

Ce se întâmplă cu femeile cu pensii sub 1.700 de lei! Anunțul făcut de Guvern

Veste cumplită pentru femeile cu pensii sub 2000 de lei! Anunțul momentului de la Comisia Europeană

ego.ro Soluția minune care îți umple orhideea de flori colorate. Ce să pui, de fapt, la rădăcină pentru efecte uimitoare

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ce avere are Florin Salam? Îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri uluitoare despre sumele de bani acumulate! „Eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies