Vero Căliman, fosta Fetiță Zurli, gânduri de a se întoarce în Gașca Zurli? Cu ce se ocupă în prezent. „Lucrurile nu se termină, se transformă. Mi s-a mai întâmplat să mă răzgândesc.”

Vero Căliman, fosta Fetiță Zurli, gânduri de a se întoarce în Gașca Zurli? Cu ce se ocupă în prezent. „Lucrurile nu se termină, se transformă. Mi s-a mai întâmplat să mă răzgândesc.”
Vero Căliman, fosta Fetiță Zurli, gânduri de a se întoarce în Gașca Zurli? Cu ce se ocupă în prezent. „Lucrurile nu se termină, se transformă. Mi s-a mai întâmplat să mă răzgândesc.”

Vero Căliman a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața ei, în ultima perioadă.

Vero Caliman, cunoscută de toată lumea drep Fetița Zurli, a luat o decizie care a uimit pe toată lumea, la începutul acestui an, atunci când s-a decis să renunțe la rolul care a făcut-o cunoscută în toată țara. Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, aceasta a vorbit despre momentele din viață care au făcut-o să ia o astfel de decizie și a ținut să menționeze că lucrurile nu se termină niciodată, ci ele doar se transformă.

„În viața fiecăruia sunt momente și momente, și fiecare început are un sfârșit, cum îmi place mie să spun. Lucrurile nu se termină, se transformă. (…) Plecarea mea nu are nicio legătură cu vârsta, în niciun caz. De-a lungul anilor eu am făcut, am văzut înainte, asta era treaba mea, asta aveam de făcut. Credeam foarte tare, în continuare cred foarte tare în proiect, credeam foarte tare în ce făceam acolo și ulterior, foarte târziu, au venit gândurile.
Nu mi-am făcut niciodată planuri, nu am avut un plan concret, inclusiv în timp ce eram în proiect lumea m-a întrebat ce o să fac după. Nu știu ce-o să fac după, acum sunt aici, acum fac asta, după o să văd ce-o să fac și iată că am reușit să fac. Reușesc să fac destul de multe și pe sufletul meu și asta mă face foarte bucuroasă.”
,
a povestit Vero Căliman la Xtra Night Show.

Vero a luat această decizie ca pe o schimbare spre ceva nou, atâta timp cât ea este deschisă să primească în viața sa noi oportunități. A descoperit în această perioadă că poate mult mai mult decât își imagina și a regăsit în ea niște resurse de care nu aflase niciodată. „Schimbarea este bună și de obicei odată cu schimbarea vin și dureri, ca să zic așa, dar vine și foarte mult nou dacă ești deschis.

Am descoperit multe lucruri noi la mine. Am descoperit că pot mult mai mult decât îmi imaginam, am descoperit că am în mine niște resurse… (…) Nu pot să spun răspicat de ce am plecat, în primul rând, pentru că este încă un cocktail de emoții, sentimente, lucrurile s-au întâmplat într-un ritm ciudat, diferit. (…) Nu a fost o decizie de moment”,
a mai adăugat tânăra.

Cu ce se ocupă în prezent Vero Căliman, cunoscută drept Fetița Zurli

Citește și: „Eu sunt o fiică fără tată” Fetița Zurli a vorbit despre drama neștiută din viața ei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vero Căliman
Vero Căliman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Fetița Zurli, Vero Căliman. “Fetița Zurli mi-a adus vindecare!”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Chiar dacă a renunțat să mai fie pe scenă, în fața copiilor, aceasta nu a dat deoparte iubirea pentru teatru, astfel că face cursuri de teatru cu copiii de două ori pe săptămână, cu care pregătește un spectacol la un festival de animație. „Fac cursuri de teatru cu copiii de două ori pe săptămână și pregătim un spectacol, Peter Pan, am ales această piesă pentru că sunt foarte mulți copii și am vrut ca fiecare să aibă șansa să aibă măcar o mișcare pe scenă ca să zic așa.

Avem emoții, pentru că pe 1 iunie va avea premiera în fața familiei acolo în sat, iar pe 2 iunie voi merge cu ei la Târgoviște, acolo unde eu voi prezenta un festival de animație pentru copii, iar ei au fost invitați să joace”, a mai povestit ea. Cât despre decizii și reveniri la vechile obiceiuri, aceasta spune că i s-a mai întâmplat de multe ori să se răzgândească și încearcă chiar și ea să descopere tiparul după care funcționează. Fără prea multe cuvinte, tânăra iubită de toți copiii, a dat de înțeles că nu ar fi exclus o posibilă revenire în Gașca Zurli „Am învățat între timp să nu spun niciodată niciodată. Mi s-a mai întâmplat să mă răzgândesc, (…) Din alt punct de vedere, așa, dacă mă uit la felul în care funcționez eu și încerc să-mi descopăr tiparul, observ că în majoritatea situațiilor din viața mea am stat, am stat, dar în momentul în care am spus punct a fost punct. Vom vedea”, a mai declarat fosta Fetiță Zurli.

Vero Căliman
Vero Căliman[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Fetița Zurli, Vero Căliman. “Fetița Zurli mi-a adus vindecare!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies