Vasile Dîncu, nou anunț despre pensiile militarilor! Veniturile mai mici de 2.500 de lei vor crește cu 10%


Ministrul Apărării Naţionale a anunțat că pensiile militarilor care sunt mai mici de 2.500 de lei vor crește cu 10%.


In articol:

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naţionale, a anunțat vineri, în cadrul unei conferințe de presă la Cluj, că pensiile militarilor sub 2.500 de lei vor putea fi majorate cu 10%. Mai mult, oficialul menționează faptul că în Parlament ar urma să fie modificate legile prin care au fost create o serie de nedreptăţi în sistemul de pensii militare. 

Citeste si: Majorări salariale pentru acești români! Guvernul vizează mai multe categorii de bugetari

Vasile Dîncu, nou anunț despre pensiile militarilor!

Vasile Dîncu, nou anunț despre pensiile militarilor!

[Sursa foto: PixaBay]

Vasile Dîncu: Pensiile militarilor vor crește cu 10%

Ministrul Apărării Naționale a specificat faptul că în acest moment se încearcă eliminarea nedreptăților din sistemul de pensii, cele care stau la baza unor legi „încropite” în anii din urmă de diverse regimuri politice. 

„Pensiile militarilor vor creşte cu 10%, cele sub 2.500, asta este o prevedere a programului nostru de guvernare. Pe de altă parte, noi ne-am întâlnit cu reprezentanţii celor mai multe dintre asociaţii pensionarilor şi militarilor în rezervă, am stabilit deja un comitet operaţional(...) pentru a încerca să găsim, reuşim în parlament să facem să eliminăm nedreptăţile care există în acest moment în sistemul de pensii. Sunt unele nedreptăţi generate de tot felul de legi încropite în anii din urmă de diverse regimuri politice şi care au creat disproporţii foarte mari", a spus Vasile Dîncu.

Citeste si: Zile libere legale 2022. Câte zile libere vor avea angajații în perioada sărbătorilor de iarnă?

Vasile Dîncu, nou anunț despre pensiile militarilor!

Vasile Dîncu, nou anunț despre pensiile militarilor!

[Sursa foto: PixaBay]

Vasile Dîncu: „Plătim şi unele restanţe care există din 2016 încoace”

Mai mult, oficialul a subliniat faptul că Ministerul de Finanţe a dat asigurări că în acest an se vor putea plăti anumite restanțe care s-au adunat încă din anul 2016.

„De asemenea, avem de la Ministerul de Finanţe promisiunea că în acest an, în funcţie de colectare, vom reuşi să plătim şi unele restanţe care există din 2016 încoace. Sper că vom avea o mai bună colectare şi vom reuşi să aducem banii care sunt necesari.

Dar, pe de altă parte, vreau să vă spun că în limitele procentului de 2% pe care societatea îl acordă până la urmă armatei române, în acest moment suntem într-o situaţie în care nu putem să spunem că nu ne putem îndeplini misiunile pe care le avem şi, de asemenea, şi cele legate de nivelul de viaţă al familiilor şi al militarilor", a mai declarat Vasile Dîncu.


Abonează-te pe

Citește și:

Teo Trandafir, despre vedetele cu care ar accepta să se căsătorească! Jador se numără printre ele? „Sunt convinsă că...”

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Zanni, detalii surpriză despre cearta cu Ana Porgras: „M-a înșelat cu Jador. Doare, e greu”

Raluca Bădulescu, reacție acidă la adresa Nicoletei Dragne: „Mă cam enervează figurile astea!”. Concurenta a izbucnit instant în lacrimi!

CITEȘTE: Alimente cu puține calorii pe care le poți adăuga în dieta ta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Dieta Roxanei Vancea. Cum a slăbit vedeta

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri