Valentina Pelinel, declarații după patru ani de căsnicie cu Cristi Borcea. “Ne-am acordat încredere și respect.”


Valentina Pelinel vorbește despre cât de bine se înțelege cu soțul ei după patru ani de mariaj.


In articol:

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trecut peste diverse încercări de-a lungul relației până să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. În prezent, cei doi se bucură de trei copii și o relație frumoasă, însă nu multe persoane știu ce sacrificii au făcut pentru a-și clădi o familie.

Valentina a vorbit în cadrul unui interviu recent, pentru ego.ro, despre secretul unui mariaj de succes, dar și despre sentimentele pe care le are pentru afacerist.

Citeste si: “Să îi învăț să preia din afacerile noastre.” Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea, vorbește despre viața de după divorț

Valentina Pelinel, declarații după patru ani de căsnicie cu Cristi Borcea

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Valentina Pelinel. „Nu am avut o copilărie ușoară”

Valentina Pelinel, declarații despre Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea  au făcut marele pas în urmă cu 4 ani, însă se iubesc la fel ca în prima zi. Aceștia sunt părinții a trei copii frumoși, și recunosc că responsabilitățile îi copleșesc uneori, dar asta nu înseamnă că nu își fac timp pentru și pentru momente în intimitate. Blondina a susținut faptul că este și unul dintre secretele unei căsnicii fericite, pe care îl are cu celebrul afacerist.

Valentina a susținut faptul că este important să petreci mai mult timp de calitate cu partenerul, iar faptul că cei doi s-au cunoscut în perioade foarte dificile pentru amândoi, i-a făcut să se apropie mai tare și să își ofere încredere și respect.

Citeste si: Ce stil de viață are Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, declarații după patru ani de căsnicie cu Cristi Borcea

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nasrin Ameri și partenerul ei s-au căsătorit! Cristi Borcea și Valentina Pelinei au fost nașii celor doi

"Nu le uiți, (n.r. primele întâlniri) dar să știi că noi, cumva, am menținut fiorii în relația noastră. Petrecem mult timp împreună, nu ne plictisim unul de celălalt, facem chestii împreună. Nu poți să zici că relația se consumă în 4 ani, mai ales dacă oamenii au atracție și se potrivesc. Cum zicem noi: 'Asta este, e chimie!'.(...) Este clar că este sufletul meu pereche! E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră. E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău. La noi a fost invers. Cred că și asta ne-a unit foarte tare pentru că ne-am dat seama că ne putem baza unul pe celălalt și că încrederea e foarte importantă. Noi ne-am acordat încredere și respect unul altuia. Indiferent de ce se întâmplă în jur, noi putem să fim o echipă împreună.", a declarat Valentina Pelinel, pentru sursa menționată.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, despre gelozia în cuplu

Când vine vorba despre relația cu Cristi Borcea, Valentina recunoaște că gelozia nu își face simțită prezența în cuplul lor. Aceasta a susținut că afaceristul este un bărbat foarte sigur pe el, și conștient de alegerile făcute. Același lucru se întâmplă și în cazul vedetei, care este de părere că nu ar avea niciun motiv de îngrijorare când vine vorba de gelozie. Valentina a susținut faptul că amândoi și-au dovedit deja că există mult respect și iubire între ei, nefiind niciun motiv de îngrijorare, și fiind foarte mândra de faptul că s-au ales unul pe celălalt.
“Să știi că zice mereu. (n.r. că este o femeie frumoasă, atât în exterior, cât și în interior). E drăguț să zică soțul tău, de la soțul tău vrei apreciere înainte de toate și de la ai tăi. E un bărbat sigur pe el. Mie îmi place asta la un bărbat. Cred că noi ne-am dovedit unul celuilalt că ne respectăm și ne iubim, nu avem de ce să ne îngrijorăm în privința asta. Este sigur pe el și este mândru că m-a ales și eu că l-am ales pe el. Așa a fost să fie, chimia care este nu poate să fie contestată.", a mai spus Valentina Pelinel, pentru aceeași sursă.

Citeste si: Cristi Borcea a recunoscut că a început relația cu Valentina Pelinel în timpul căsătoriei cu fosta nevastă: „Tot timpul am fost cu ea!”

Valentina Pelinel, declarații după patru ani de căsnicie cu Cristi Borcea

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Ce stil de viață are Valentina Pelinel

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Valentina Pelinel. „Nu am avut o copilărie ușoară”

,,Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul” Cristi Borcea, pregătit să îşi mărească din nou familia. Valentina Pelinel a vorbit despre al patrulea copil.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri