„Va fi greu.” Motivul pentru care Dana Marijuana se mută într-un container. Ce a făcut-o să ia această decizie

„Va fi greu.” Motivul pentru care Dana Marijuana se mută într-un container. Ce a făcut-o să ia această decizie

Dana Marijuana a hotărât să părăsească Bucureștiul și să facă schimbări semnificative în viața sa. Astfel, artista a optat pentru o nouă locuință în afara Capitalei. Ea a dezvăluit că va trăi într-un container amplasat în Vama Veche, împreună cu fiica sa cea mare. În plus, Dana Marijuana va fi despărțită de iubitul ei.

Dana Coteanu Marijuana a trecut printr-o tragedie cumplită în trecut, când iubitul ei a murit în mod neașteptat. De peste un an, artista trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Valentin, iar relația lor este una plină de frumusețe.

Citește și: „Dacă vor pentru 100 de euro”. Ce a ajuns Dana Marijuana să facă pentru a depăși lipsurile materiale

Motivul pentru care Dana Marijuana se mută într-un container

Dana Marijuana intenționează să părăsească Bucureștiul și să se mute într-un container. Ea are planuri să-și stabilească noua locuință în Vama Veche, în compania fiicei sale cea mare.

În plus, iubitul artistei nu o va însoți în această schimbare și cei doi vor avea locuințe separate.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Dana Marijuana este una dintre cele mai renumite artiste din țară. Popularitatea sa a crescut odată cu lansarea piesei "Cea mai fidelă fată" în anii '90. La vârsta de 43 de ani, Dana Marijuana dorește să facă schimbări semnificative în viața sa și a hotărât să părăsească Bucureștiul. Ea va locui într-un container situat la malul mării, în Vama Veche, într-o zonă departe de aglomerația orașului. Din păcate, iubitul său, Valentin, nu va putea fi alături de ea în această nouă etapă a vieții.

„Eu o să mă mut din București, iubitul meu încă lucrează și nu poate veni, așa că o să facem naveta unul la altul. Nu mă despart de tot de București, pentru că am familia și actele aici. Asta o să fie… Nu ne despărțim de tot! Mă mut la Vama Veche, la mare. O să o iau pe fiica cea mică cu mine, iar cea mare va rămâne în București cu tatăl ei.

Am un teren acolo de 300 de metri, cu niște containere, ca un fel de apartament cu 3 camere. O să îmi aștept și prietenii acolo. O să fie frumos! O să vină și iubitul meu, la un moment dat, dar, până atunci, va fi puțin greu”, a declarat Dana Marijuana, potrivit impact.ro.

Dana Marijuana, despre facturi

Dana Marijuana și-a exprimat dorința de a renunța la locuința sa din București și de a se muta la malul mării. Artista a dezvăluit că s-a săturat de facturile mari și a luat hotărârea de a se stabili în Vama Veche. Planul de a se muta în această destinație este programat pentru luna iunie.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

„Mă voi muta la jumătatea lunii iunie. Nu mai pot cu stresul din București. Facturile m-au omorât! Nu mai pot! Din cauza asta plec, ca să scap de stresul ăsta. Eu am problemele mele cu nervii, aș vrea să fiu mai liniștită, să nu mai fiu stresată”, a mai declarat cântăreața.

Citește și: Dana Marijuana și iubitul ei s-au despărțit: „Am trăit-o și pe asta”Citește și:

„Dacă vor pentru 100 de euro”. Ce a ajuns Dana Marijuana să facă pentru a depăși lipsurile materiale

Dana Marijuana, în doliu! Iubitul ei s-a stins din viață la 49 de ani

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies