„Va fi greu.” Motivul pentru care Dana Marijuana se mută într-un container. Ce a făcut-o să ia această decizie

„Va fi greu.” Motivul pentru care Dana Marijuana se mută într-un container. Ce a făcut-o să ia această decizie

Dana Marijuana a hotărât să părăsească Bucureștiul și să facă schimbări semnificative în viața sa. Astfel, artista a optat pentru o nouă locuință în afara Capitalei. Ea a dezvăluit că va trăi într-un container amplasat în Vama Veche, împreună cu fiica sa cea mare. În plus, Dana Marijuana va fi despărțită de iubitul ei.

Dana Coteanu Marijuana a trecut printr-o tragedie cumplită în trecut, când iubitul ei a murit în mod neașteptat. De peste un an, artista trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Valentin, iar relația lor este una plină de frumusețe.

Citește și: „Dacă vor pentru 100 de euro”. Ce a ajuns Dana Marijuana să facă pentru a depăși lipsurile materiale

Motivul pentru care Dana Marijuana se mută într-un container

Dana Marijuana intenționează să părăsească Bucureștiul și să se mute într-un container. Ea are planuri să-și stabilească noua locuință în Vama Veche, în compania fiicei sale cea mare.

În plus, iubitul artistei nu o va însoți în această schimbare și cei doi vor avea locuințe separate.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Dana Marijuana este una dintre cele mai renumite artiste din țară. Popularitatea sa a crescut odată cu lansarea piesei "Cea mai fidelă fată" în anii '90. La vârsta de 43 de ani, Dana Marijuana dorește să facă schimbări semnificative în viața sa și a hotărât să părăsească Bucureștiul. Ea va locui într-un container situat la malul mării, în Vama Veche, într-o zonă departe de aglomerația orașului. Din păcate, iubitul său, Valentin, nu va putea fi alături de ea în această nouă etapă a vieții.

„Eu o să mă mut din București, iubitul meu încă lucrează și nu poate veni, așa că o să facem naveta unul la altul. Nu mă despart de tot de București, pentru că am familia și actele aici. Asta o să fie… Nu ne despărțim de tot! Mă mut la Vama Veche, la mare. O să o iau pe fiica cea mică cu mine, iar cea mare va rămâne în București cu tatăl ei.

Am un teren acolo de 300 de metri, cu niște containere, ca un fel de apartament cu 3 camere. O să îmi aștept și prietenii acolo. O să fie frumos! O să vină și iubitul meu, la un moment dat, dar, până atunci, va fi puțin greu”, a declarat Dana Marijuana, potrivit impact.ro.

Dana Marijuana, despre facturi

Dana Marijuana și-a exprimat dorința de a renunța la locuința sa din București și de a se muta la malul mării. Artista a dezvăluit că s-a săturat de facturile mari și a luat hotărârea de a se stabili în Vama Veche. Planul de a se muta în această destinație este programat pentru luna iunie.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

„Mă voi muta la jumătatea lunii iunie. Nu mai pot cu stresul din București. Facturile m-au omorât! Nu mai pot! Din cauza asta plec, ca să scap de stresul ăsta. Eu am problemele mele cu nervii, aș vrea să fiu mai liniștită, să nu mai fiu stresată”, a mai declarat cântăreața.

Citește și: Dana Marijuana și iubitul ei s-au despărțit: „Am trăit-o și pe asta”Citește și:

„Dacă vor pentru 100 de euro”. Ce a ajuns Dana Marijuana să facă pentru a depăși lipsurile materiale

Dana Marijuana, în doliu! Iubitul ei s-a stins din viață la 49 de ani

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies