Unde s-au filmat scenele din "Familia Medici- Conducatorii Florentei"


Creatorul seriei povesteste care au fost provocarile intampinate de echipa de productie.

Intr-un interviu acordat recent, pentru radiotimes.com, de  Frank Spotnitz, creatorul serialului “Familia Medici – Conducatorii Florentei”, difuzat la Kanal D, in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, acesta explica modul in care echipa de productiei a ales locurile de filmare pentru a introduce privitorii in atmosfera autentica a secolului al XV-lea florentin.

Filmarile au avut loc in peisajele exceptionale ale Toscanei, intr-o serie de monumente ale Florentei. De asemenea, producatorii au ales sa se indrepte si spre orasele mai mici, mai bine conservate, precum Pienza, Montepulciano, Volterra, pentru surprinderea anumitor cadre ale productiei si evitarea aglomeratiei din Florenta.

Unde s-au filmat scenele din "Familia Medici- Conducatorii Florentei"
Unde s-au filmat scenele din "Familia Medici- Conducatorii Florentei"

“Florenta este, intr-adevar, <grea>, atat pentru ca este plina de turisti, cat si pentru ca s-a schimbat atat de multEste un oras modern. Asadar, cea mai mare parte a filmarilor pe care le-am facut in Florenta s-au desfasurat in fata Domului, fie in interiorul catedralei, pentru ca atat exteriotul cat si interiorul erau neschimbate. Dar cele mai multe scene exterioare pe care le puteti vedea sunt realizate in alte orase medievale. Exista o multime de imagini generate cu ajutorul tehnologiei in serial, dar veti fi surprinsi de cate scene sunt cadre 1 la 1 cu realitatea”, a spus Spotnitz.

 Producatorul serialului a povestit despre provocarile intampinate la filmari si marturiseste ca s-a bucurat de sprijinul autoritatilor italiene in ceea ce priveste asigurarea locatiilor pentru filmare.

“A fost foarte provocator, in special in Florenta. Am avut parte, insa, de o cooperare extraordinara din partea autoritatilor din Toscana, Florenta, dar si din toate acele orase mici din afara celor mentionate – Pienza, Montepulciano, Volterra”, a spus acesta.


Citește și:

Viorela și Ștefan de la Puterea dragostei s-au căsătorit în secret: „Am zis da”

Cine este cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram? E idolul femeilor și sigur ai văzut cel puțin un film în care joacă

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă la miezul nopții: „Te iubesc, m-ai făcut extrem de fericită”

Sfatul zilei de astăzi, duminică 27 septembrie 2020. Săgetătorii iau o decizie importantă

Paul de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost descalificat: „M-apucă mila”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 27 septembrie 2020. Află ce zodie are probleme dificile în viața de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri