Orașul din România în care bărbații pot avea chiar și patru soții. Motivul este de-a dreptul surprinzător


Puține persoane știu, însă la noi în țară există o zonă în care bărbații pot avea, pe cale legală, chiar și patru soții în același timp. Iată despre ce zonă este vorba și care sunt adevăratele tradiții.


In articol:

Visul oricărui bărbat poate fi trăit și la noi în țară. În județul Tulcea, persoanele de sex masculin pot avea chiar și patru soții, însă pentru acest lucru trebuie să facă parte dintr-o anumită comunitate, cu doar aproximativ 1500 de persoane. Tinerii bărbați sunt nevoiți să scoată din buzunar sume semnificative pentru a păși în fața altarului, căci o viitoare soție poate cere și 30.000 de euro. Află cum pot crește prețurile pentru acest lucru.

Citeste si: Meseria cu salariul de 14.000 de lei pentru care nu se găsesc candidați! Nu se cer nici măcar studii superioare

Cum se numește comunitatea din România unde bărbații pot avea mai multe soții

Foarte puține persoane știu că în România există o comunitate în care bărbații se pot căsători, în mod legal, cu mai multe femei. În alte zone din țară, un astfel de act duce la săvârșirea pedepsei cu închisoare, însă în cartierul Bendea, din orașul Babadag, lucrurile stau cu totul diferit.

Localnicii din zonă i-au poreclit pe cei din comunitate „țigani turciți”, asta pentru că trăiesc după anumite obiceiuri musulmane păstrate de zeci de ani.

Așadar, femeile se mărită de la vârste foarte fragede, iar multe dintre ele sunt pur și simplu vândute. Obiceiurile depind de cât de cuminte este fata respectivă, de zestrea pe care o are, familia din care provine, dar și de culoarea părului.

Citeste si: Plaja din România cu nisip fin, situată la mai puțin de 70 km de București. Cum se numește și ce îți oferă în zilele călduroase de vară

Care sunt cele mai căutate femei

Potrivit tradițiilor și obiceiurilor străvechi, fetele care au părul blond sunt cele mai căutate, asta pentru că nuanța se spune că simbolizează bunăstarea. De asemenea, aceștia consideră blondul ca fiind asemănător cu spicele de grâu, dar și cu aurul, metal foarte scump și apreciat de această comunitate. Din aceste perspective, o femeie poate fi vândută și cu suma de 30.000 de euro.

„Tații de băieți caută să cumpere neveste odraslelor lor, soții alese din aceeași comunitate. Prețul acestora pleacă de la câteva sute de euro și ajunge până la 10.000-20.000 de euro, iar valoarea “achiziției” ține cont de calități”, spune cercetătorul Daniela Rusu-Mocănașu, potrivit ziareonline.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Bani de la stat pentru tinerele familii. Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a beneficia de ajutorul de stat

Mesaje de la mulți ani: Fă aniversarea cuiva mai frumoasă cu un mesaj sincer!

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Veste bună pentru femeile ieșite la pensie! Vor primi mai mulți bani începând cu 20 iunie. Ce categorii trebuie să îndeplinească?

Se reduce vârsta de pensionare pentru femei. Ce condiții trebuie îndeplinite

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Este bine sau nu să îi cunoști amanta? „Pentru un bărbat este o sancțiune”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri