Una dintre cele mai îndrăgite războinice de la Exatlon, în lacrimi! A murit! ”Eu nu pot crede așa ceva! Am o mare durere în suflet”


Ana Mihaela Popescu este extrem de trită în aceste momente, după ce unii dintre cei mai importanți oameni din cariera ei a încetat din viață


In articol:

Ana Mihaela Popescu a fost una dintre cele mai reprezentative ”războinice” din sezonul trei de la Exatlon! Tânăra judoka a ajuns între ultimele concurente din echipa sa în competiție, însă vârsta, lipsa de experiență și faptul că nu a mai rezistat presiunii a determinat-o să părăsească competiția din Republica Dominicană

Ana Mihaela Popescu

Mihaela Popescu a avut foarte multe performanțe după Exatlon

Întoarsă în țară, sportiva a câștigat toate consursurile interne la care a participat imediat, și nu doar la un stil, ci la mai multe.”A fost cel mai frumos sentiment după întoarcerea din Dominicană, nici nu am cuvinte să spun cum mă simt cu adevărat. Sunt extrem de fericită. Am participat la Campionatul Național de Karate Tradițional, care a avut loc la Iași, în plus, în același timp, a fost și o bătălia pentru Cupa României. La final, am obținut trei medalii de aur, la tineret, un argint la seniori și un de bronz, tot la tineret. Surpriza cea mare a fost că, dincolo de medaliile individuale, în cadrul concursului de Cupă a României, care se desfășoară ăn cadrul aceluiași turneu, noi am ieșit pe locul 1 și la nivel de club, pentru a a doua oară consecutiv, a mai povestit Mihaela imediat după competiție.

Citeste si: Costin Gheorghe, PRIMELE declaraţii despre divorţul secret de soţia lui!

Ana Mihaela Popescu antrenor

Ana Mihaela Popescu este în lacrimi la un an după Exatlon! ”Dumnezeu sa va odihnească in pace sensei” 

După titlurile interne, ”războinica” avea să devină ulterior și campioană europeană și părea că toată lumea este a ei. Din păcate, printre atâtea lucruri bune, în urmă cu puțin tim, sportiva a aflat și o veste care a întristat-o profund.

Citeste si: Iancu Sterp, la Exatlon? Tânărul de la Puterea Dragostei a luat o decizie şocantă! "Vreau să merg! Sunt disciplinat şi am condiţie fizică" EXCLUSIV!

Astfel că Ana Mihaela Popescu este în lacrimi la un an după Exatlon. Motivul…unul dintre oamenii care i-au marcat cariera, Paul Pintilie a încetat din viață la 59 de ani, în urma unui infarct făcut la volanul mașini sale, iar pe ea a marcat-o teribil. Drept dovadă, imediat a pus pe adresa de socializare un mesaj.

”Eu nu pot crede asa ceva. Acest om mi-a fost arbitru, antrenor si mentor la stagiile de pregatire pentru concursurile internationale. Dumnezeu sa va odihnească in pace sensei. Am o mare durere în suflet acum”, a scris sportiva.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Vica Blochina plânge! Este disperată, pierdut pe cineva drag! „Vă rog să mă ajutați!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Exatlon

Parteneri