Un student a câștigat aseară 10.000 de lei la “Tu urmezi!” 


#Concurentul a reușit să-l detroneze pe cel aflat pe scaunul de Campion, în doar două minute. Acesta s-a calificat în runda finală, luptând pentru 320.000 de lei.

Spectacol total aseară la “Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coadă la distracție și cultură generală: un tânăr a câștigat 10.000 de lei, într-un joc al minții antrenant și plin de tensiune.

Răsturnare inedită de situație aseară, Victor, un tânăr de 19 ani, student la Politehnica București, a reușit să îl detroneze pe cel aflat pe scaunul de campion, în ultimele 2 minute alocate conform regulamentului.

După ce, în prima rundă, Victor a extras din cilindru 5000 de lei, în cea de-a doua rundă, norocul i-a surâs și, în ultimele secunde, a reușit să extragă cilindrul ce conținea biletul spre “Duel”.

“Cine este autorul romanului <Ion>?, a enunțat Dan Negru întrebarea care a dus la această răsturnare de situație și care l-a eliminat din competiție pe cel aflat deja pe scaunul de campion. Victor a ocupat astfel scaunul de campion și a mers direct în runda finală, cu suma de 320.000

de lei.

Ai luat 5000 de lei din primul cilindru… Ai venit așa pe ultimele secunde… Unul dintre voi doi va pleca în runda finală ”, anunța Dan Negru aseară, înaintea “duelului” disputat între cei doi concurenți.

După câteva runde reluate, Victor a reușit să blocheze timpul și să-și securizeze suma de 10.000 de lei, pe care a reușit să o și câștige. 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 27 ianuarie 2023. Află ce zodie este gata să înceapă o nouă relație

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Calendar ortodox 27 ianuarie 2023. "Sfinte Părinte Ioan, după vrednicie prăznuieşte Dumnezeiasca ta întoarcere!"

5 rețete delicioase cu fructe, pentru un mic dejun delicios

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri