Un nou cutremur în România! E al doilea câteva ore!


Un nou cutremur în România! E al doilea câteva ore!

Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter s-a produs vineri, la ora 8.55, în judeţul Buzău, la adâncimea de 150 de kilometri.  Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) a revizuit, vineri dimineaţă, magnitudinea cutremurului din judeţul Buzău de la 3 la 3,3 pe scara Richter.

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Nehoiu (32 km), Covasna (41 km), Întorsura Buzăului (52 km), Târgu Secuiesc (53 km) şi Slănic-Moldova (57 km).

Seismul s-a produs la ora 8.55, în judeţul Buzău, la adâncimea de 150 de kilometri. Un alt cutremur, cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter, s-au produs în noaptea de joi spre vineri în judeţul Vrancea.

Cel mai puternic cutremur înregistrat în acest an, cu magnitudinea de 4,4 pe scara Richter, s-au produs în 3 septembrie în zona seismică Vrancea.

Citeste si: Cutremur de 7 grade în curând în România? Specialiștii fac dezvăluiri TERIFIANTE!

Citeste si: Te poți îmbolnăvi de cancer din cauza unui obicei extrem de banal. Ce să nu mai faci NICIODATĂ!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri