Ultima postare a iubitei lui Culiță Sterp a ridicat semne de întrebare pentru internauți despre relația lor


Culiță Sterp și logodnica se iubesc foarte mult și au împreună un copil, care este totul pentru ei.


In articol:

Cei doi se afișează tot timpul împreună, atât pe rețelele de socializare, cât și în afara lor. Cu toate acestea, în ultimele zile nu au mai făcut acest lucru, iar fanii lor au început să își pună întrebări.

Citește și: „Acum este de negăsit.” Vestea primită de Culiță Sterp, după ce i-a fost respinsă cererea de a susține un eveniment în străinătate

Ultima postare a iubitei lui Culiță Sterp a ridicat semne de întrebare

În ultimul timp, Culiță Sterp și logodnica lui au fost țintele părerilor pe care oamenii și le exprimă pe rețelele de socializare, mai ales după ce artistul a provocat accidentul rutier de la Cluj-Napoca.

În urmă cu câteva ore, iubita lui Culiță a postat o imagine pe contul de Instagram, în care apare singură, fără partenerul ei de viață.

Cu toate că fotografia nu exprimă nimic, aceasta i-a făcut pe unul dintre internauți să intre la bănuieli și a întrebat-o dacă mai formează un cuplu cu artistul.

„Tu și Culiță nu mai formați un cuplu?”, a

scris un internaut în mediul online.

 Ultima postare a iubitei lui Culiță Sterp a ridicat semne de întrebare pentru internauți

Ultima postare a iubitei lui Culiță Sterp a ridicat semne de întrebare pentru internauți

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Familia nu mi-a fost alături.” Ileana Sterp, mărturisiri sincere despre decizia care i-a schimbat total viața

Logodnica lui Culiță nu a răspuns

Blondina nu a răspuns, pentru că la începutul anului a mărturisit că nu își dorește să mai consume energie pentru a le răspunde celor care îi lasă comentarii sau mesaje negative.

„În 2023, mi-am făcut o promisiune: să nu mai răspund comentariilor sau mesajelor stupide, de hate. În toți anii ăștia, de când mă știți datorită relației mele, mi-am dat seama că nu ar trebui nici să mă deranjeze și nici să mă afecteze părerile unor oameni care nu ma cunosc personal. Viața mea nu se schimbă cu nimic odată cu părerile altora, așa că de ce să îmi aloc energia, când oricum nu se schimbă nimic și nici nu am vreun interes să schimb părerea unor oameni care nu îmi cunosc "povestea". Am observat asta și la alte persoane pe care le urmăresc în online. Când îți publici părți din viață pe social media, oamenii au și impresia ca au dreptul să o judece și îți mai si spun cum ar trebui sa o trăiești. Ceea ce spui despre alții, spune mai multe despre ce fel de om ești tu”, a fost mesajul pe care logodnica lui Culiță Sterp l-a postat cu ceva timp în urmă în mediul online.

 Ultima postare a iubitei lui Culiță Sterp a ridicat semne de întrebare pentru internauți

Ultima postare a iubitei lui Culiță Sterp a ridicat semne de întrebare pentru internauți

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Ca să știe de unde am, da?” Culiță Sterp, murdar de ruj pe tricou în noaptea de Revelion


Abonează-te pe

Citește și:

„Am înșelat-o cu păpușa.” Bogdan de la Ploiești, despre despărțirea de Cristina Pucean

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

„Acum este de negăsit.” Vestea primită de Culiță Sterp, după ce i-a fost respinsă cererea de a susține un eveniment în străinătate

“Mănâncă, dragă, mănâncă!” Iancu Sterp, afirmații neașteptate despre Denisa Coțolan în mediul online

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri