Bianca de la Puterea dragostei spune totul despre relaţia cu mama lui Livian!


Bianca de la Puterea dragostei dă cărțile pe față în relația cu familia lui Livian! Concurenta de la Puterea dragostei speră să poată câștiga încrederea părinților fostului iubit în România


In articol:

Bianca Comănici nu mai formează un cuplu cu Livian, însă nu și-a pierdut speranța cî într-o bună zi vor fi din nou împreună.

”Ce ne leagă pe noi sunt sentimentele puternice. Acum, trecem printr-o perioadă mai dificilă, poate și eu am greșit, poate și el, dar cred, cel puțin așa îmi spune inima, că, ne vom împăca„, a declarat frumoasa concurentă într-un materia video, pe YouTube-ul WOWbiz.ro în urmă cu puțină vreme.

Citeste si: De ce l-a refuzat Ramona de la Puterea Dragostei pe Gabriel! Motivul e neașteptat

Citeste si: Cine sunt concurenții Puterea Dragostei sezonul 3? Andreea Mantea a făcut anunțul

Relația dintre Bianca și Livian nu este agreată de Nelson Mondialu

Din păcate pentru Bianca de la Puterea dragostei, una dintre piedicile puse în relația ei cu Livian  este chiar familia carismaticului tânăr. De altfel, de nenumărate ori, Nelson Mondialu a vorbit despre faptul că nu este de acord cu alegerea fiului, mai mult decât atât, la ultima lui venire în România, a și ținut să pună în aplicare dorința părintelui său.

Citeste si: O fostă concurentă iubită de la Puterea dragostei este însărcinată? S-a fotografiat cu burtica de gravidă

”Dacă vreau să am ceva cu Bianca e împotriva părinților mei Dacă vreau să am ceva cu Bianca e împotriva părinților mei. Și am zis să iau perioada asta în care am petrecut-o în casă ca o perioadă de probă pentru Bianca.

Și în acest timp o cunosc pe ea, mă conving de ea, de ceea ce e între mine și ea. Așa ajungi să te cunoști cu o persoană și mai ales să te cunoști cu tine. Am ajuns să mă cunosc atât de bine, de parcă aș fi stat la pușcărie eu cu mine 5 ani", se destăinuia Livian în urmă cu ceva vreme.

Bianca dă cărțile pe față în relația cu familia lui Livian! ” Știu ce cred părinții lui despre mine”   

Bianca dă cărțile pe față în relația cu familia lui Livian!  Dacă bărbatul a spus că ține cont de părinții săi, ei bine, așa cum spuneam, carismatica brunetă de la Puterea dragostei are încredere în ea și spune că va încerca să îi determine pe cei dragi lui Livian să își schimbe impresia formată despre ea. ”Știu ce cred cei din familia lui despre mine. Întotdeauna relația noastră a fost susținută de una dintre mătușile lui Livian. Pe mama lui nu am mai sunat-o în utima vreme, și știu că tatăl lui nu mă place. Situația este oarecum asemănătoarsunt altfel, sunt indepedentă și ce îmi propun, și reușesc să realizez. De aceea, nu îmi pierd speranța. Sper să le schimb părerea despre mine când vom reveni în țară, să mă cunoască așa cum sunt eu, și atunci,chiar o să mă îndrăgească”, a spus Bianca Comănici, în același interviu pentru WOWbiz.ro

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Horoscop rune 18 - 24 octombrie 2021. O zodie poate primi o cerere în căsătorie!

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

RALUKA: Cine este celebra artistă. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

DESCOPERĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities – 16 octombrie 2021. Cum au arătat concurentele în gala concept „Sport Couture”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri