Uite de ce este absolut ok sa nu fi implicata intr-o relatie serioasa pana la varsta de 30 de ani!


Daca te apropii de varsta de 30 de ani si esti inca singura, nu iti face griji! Uite cateva motive pentru care ar trebui sa te bucuri de acest status.

Linistea sufleteasca- desigur nu toate relatiile sunt caracterizate de scandaluri si probleme insa exista intotdeauna batai de cap. Daca esti singura, esti scutita de toate acestea. Ai mai mult timp pentru tine si iti faci programul asa cum doresti.

Libertatea- independenta si sentimentul de libertate sunt motivele pentru care multe persoane aleg sa nu se implice in relatii serioase pana la varsta de 30 ani. Astfel poti sa iei decizii pe baza propriilor teorii, poti sa iesi cand vrei si cu cine vrei. Poti calatorii mai mult si poti sa te intalnesti cu cati barbati doresti.

Cariera- daca nu esti casatorita sau logodita te poti focusa pe dezvoltarea ta profesionala. Iti poti atinge telurile in ceea ce priveste cariera si te poti dedica mult mai mult acesteia. Uneori un partener de viata te poate impiedica sa faci asta.

Mai putine responsabilitati- nu trebuie sa iti faci griji pentru curatenie, gatit, spalat si calcat! Ce sa mai vorbim daca ai avea si copii care iti rapesc foarte mult timp si atentie.

 

Sursa  en.amerikanki.com


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ana Pal, ieșire agresivă la „Survivor România”. Diana Belbiță, critici dure la adresa concurentei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri