Uite ce spun astrele despre tine! Afla care este jobul ideal zodiei tale


Esti satisfacuta de cariera ta? Uite ce joburi spun astrele ca ti s-ar potrivi.

 

Berbec-  nativii in berbec  sunt puternici, entuziasti si competitivi. Datorita curajului de care dau dovada ar putea fi buni politisti. De asemenea un job in lumea publicitatii, televiziunii sau politicii li s-ar potrivi de minune.
Taur- taurii se bucura de stabilitate iar un job cu beneficii este extrem de important pentru ei. Taurii adora sa lucreze cu florile, mancarea si bijuteriile.  Jobul ideal: contabil, inginer, avocat, bucatar sau designer.
Gemeni-  cei nascuti in aceasta zodie se simt bine daca sunt stimulati intelectual.  O ocupatie ce presupune calatorii dese  este perfecta pentru acestia. Li se potrivesc meserii ca profesor, arhitect sau broker.
Rac-  racii pot ocupa cu usurinta pozitii de lider. Sunt grijulii si capabili sa faca mai multe lucruri deodata.  Cele mai bune domenii pentru ei? Dreptul, invatamantul, resursele umane sau protectia copilului.
Leu-  nativii in leu sunt independenti  si adora sa fie in lumina reflectoarelor, sa aiba putere.  Li se potrivesc joburi ca CEO, ghid turistic, decorator de interioare, designer de moda.
Fecioara- fecioarele sunt persoane perfectioniste iar domenii ca statistica sau literatura li se potrivesc de minune.  De aceea  jobul perfect este de scriitor, editor, translator sau detectiv.
Balanta-  domenii ca arta sau relatii cu publicul le ofera balantelor posibilitatea sa arate ce pot.  Cel mai potrivit job:  dansatoare,  agent de turism sau  agent de vanzari.
Scorpion- nativul in scorpion este focusat, curios si atras de mistere.  Exceleaza pe posturi de detectiv, chirurg, om de stiinta si fizician.
Sagetator-  este capabil  sa ia decizii foarte repede si  este spiritual. Iubeste sa calatoreasca . Rutina il sperie pe nativul in sagetator. Cel mai bine i se potrivesc  meserii ca dresor de animale, preot, editor si orice alta ocupatie care are legatura cu calatoriile.
Capricorn-  capricornii sunt ambitiosi si simt nevoia  ca job-ul sa fie o provocare. Sunt determinati si vor face orice ca sa isi indeplineasca planurile.  Li se potriveste postul de administrator, manager, bancher sau editor.
Varsator- au spiritul liber si le place sa exploreze si sa se aventureze in domenii noi, varsatorii fiind potriviti pentru joburi ca inventator, aviator,  muzician sau designer.
Pesti-  sunt creativi si pun multa pasiune in ceea ce fac. Sunt foarte buni in domenii ca arta sau astrologia.  Li se potrivesc joburi ca veterinar, psiholog, artist sau asistent medical.

Berbec- nativii in berbec sunt puternici, entuziasti si competitivi. Datorita curajului de care dau dovada ar putea fi buni politisti. De asemenea un job in lumea publicitatii, televiziunii sau politicii li s-ar potrivi de minune.

Taur- taurii se bucura de stabilitate iar un job cu beneficii este extrem de important pentru ei. Taurii adora sa lucreze cu florile, mancarea si bijuteriile. Jobul ideal: contabil, inginer, avocat, bucatar sau designer.

Gemeni- cei nascuti in aceasta zodie se simt bine daca sunt stimulati intelectual. O ocupatie ce presupune calatorii dese este perfecta pentru acestia. Li se potrivesc meserii ca profesor, arhitect sau broker.

Rac- racii pot ocupa cu usurinta pozitii de lider. Sunt grijulii si capabili sa faca mai multe lucruri deodata. Cele mai bune domenii pentru ei? Dreptul, invatamantul, resursele umane sau protectia copilului.

Leu- nativii in leu sunt independenti si adora sa fie in lumina reflectoarelor, sa aiba putere. Li se potrivesc joburi ca CEO, ghid turistic, decorator de interioare, designer de moda.

Fecioara- fecioarele sunt persoane perfectioniste iar domenii ca statistica sau literatura li se potrivesc de minune. De aceea  jobul perfect este de scriitor, editor, translator sau detectiv.

Balanta- domenii ca arta sau relatii cu publicul le ofera balantelor posibilitatea sa arate ce pot. Cel mai potrivit job: dansatoare, agent de turism sau agent de vanzari.

Scorpion- nativul in scorpion este focusat, curios si atras de mistere. Exceleaza pe posturi de detectiv, chirurg, om de stiinta si fizician.

Sagetator- este capabil  sa ia decizii foarte repede si  este spiritual. Iubeste sa calatoreasca. Rutina il sperie pe nativul in sagetator. Cel mai bine i se potrivesc  meserii ca dresor de animale, preot, editor si orice alta ocupatie care are legatura cu calatoriile.

Capricorn- capricornii sunt ambitiosi si simt nevoia ca job-ul sa fie o provocare. Sunt determinati si vor face orice ca sa isi indeplineasca planurile. Li se potriveste postul de administrator, manager, bancher sau editor.

Varsator- au spiritul liber si le place sa exploreze si sa se aventureze in domenii noi, varsatorii fiind potriviti pentru joburi ca inventator, aviator, muzician sau designer.

Pesti- sunt creativi si pun multa pasiune in ceea ce fac. Sunt foarte buni in domenii ca arta sau astrologia. Li se potrivesc joburi ca veterinar, psiholog, artist sau asistent medical.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Alexandra Stan, anunț uluitor pe Instagram: „M-am măritat”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri