Uite care sunt cele 6 semne clare care iti arata ca te insala. Tu decizi ce faci mai departe!


Sa fim seriosi, inselatul este intotdeauna un subiect fierbinte pentru persoanele care au o relatie.

Aproape fiecare dintre noi a discutat despre cum a fost inselat, despre faptul ca suspecteaza ca a fost inselat, ca a fost tentat sa o faca sau chiar a inselat. Sa clarificam lucrurile. In primul rand, inselatul inseamna actiune. Faptul ca esti atras/a de cineva nu se ia in calcul.

Daca iti suspectezi partenerul, bine asta daca nu e vorba despre o mica “paranoia” sau prudenta exagerata, trebuie sa iei in calcul urmatoarele semne:

1. Partenerul tau a inceput sa aiba un interes exagerat pentru felul in care arata (aici vorbim despre schimbarea garderobei, tunsorii sau ore petrecute la sala)? Ai grija, o poate face pentru el, dar cel mai probabil pentru a impresiona pe cineva.

2. Daca partenerul tau incepe sa-ti raspunda evaziv la intrebari simple sau are o atitudine defensiva sau o sensibilitate atunci cand il intrebi unde a fost, acea persoana ascunde ceva si ii e teama sa nu fie prinsa.

3. Simti ca nu mai cunosti toate aspectele din viata partenerului tau sau ca a devenit secretos? Secretele creeaza suspiciuni si, din pacate, de putine ori acestea au un scop bun. In plus, nu prea e normal ca unele dintre conversatii sa aiba loc in locuri mai putin obisnuite, precum baia.

4. Atunci cand partenerul te tine ascunsa si evita sa mearga cu tine la intalnirile cu prietenii sau familia, acesta poate insemna ca nu este foarte fidel.
Citeste continuarea pe: www.csid.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Actorul Devon Murray și iubita sa vor deveni părinți

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri