Uite cand nu ar trebui sa mergi la cumparaturi! Vezi de ce trebuie sa eviti aceste momente


Shoppingul este relaxant si placut, dar exista anumite momente in care nu ar trebui sa mergi la cumparaturi.

Cand esti plictisita

Daca nu ai ce face si te plictisesti nu inseamna ca trebuie sa mergi la shopping. De ce? Pentru ca exista riscul sa iei decizii proaste si sa-ti dai seama mai tarziu ca, de fapt, nu ai vrut sa-ti cumperi acele lucruri. Daca vrei sa iesi din casa poti merge prin magazine pentru a prospecta piata.

Cand esti departe de casa

In vacanta suntem tentate sa ne cumparam diverse lucruri drept amintiri. Cand vine vorba de haine, cel mai bine este sa spui „pas” cu atat mai mult cu cat ai un buget prestabilit in care trebuie sa te incadrezi. Doar daca pleci in concediu cu scopul de a-ti innoi garderoba, atunci poti face acest lucru.

Cand esti stresata


Desi se spune ca terapia prin shopping te ajuta sa scapi de stres, acest lucru poate fi benefic pentru starea ta de spirit, insa nu si pentru alegerile pe care le faci. Emotiile negative te pot impinge sa cumperi lucruri de care nu ai nevoie sau nu iti plac in mod deosebit.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri