Ugur Gunes, “Yilmaz”, din serialul “Ma numesc Zuleyha”: “Sunt patimas in iubire!”


Ugur Gunes, Yilmaz, protagonistul serialului “Mă numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri până vineri, la ora 20:00, este opusul personajului interpretat.

În vârstă de 33 de ani, Ugur Gunes a surprins atunci când s-a autocaracterizat, în fața presei. Carismaticul actor a evidențiat diferențele dintre el și Yilmaz, personajul interpretat în “Mă numesc Zuleyha”, dar a spus și care este numitorul comun pe care îl are cu personajul.

Citeste si: Secretul frumoasei Hilal Altinbilek! Vezi care este marea ei pasiune!

“Există, între mine și Yilmaz, câteva diferențe. În contradicție cu personajul pe care îl interpretez, în <Mă numesc Zuleyha>, eu sunt o persoană veselă. Sunt calm și nu îmi arăt sentimentele imediat, spre deosebire de Yilmaz care este opusul. Asemănarea dintre mine și personajul meu există, în ideea că și eu, în viața de zi cu zi, sunt pătimaș în iubire”, a spus Ugur Gunes.  

Citeste si: Secretele frumuseții lui Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”

Ugur Gunes, absolvent al Facultății de Limbi străine, Istorie și Geografie, din Ankara, și ulterior, al Facultății de Teatru și Film, mărturisește că a devenit actor din “întâmplare”.

Ugur Gunes, “Yilmaz”, din serialul “Ma numesc Zuleyha”

Citeste si: Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna

“Întotdeauna am fost atras de artă, însă nu mă gândeam să devin actor. Într-o zi, în drum spre cursuri, am văzut un anunț, prin care se căuta actor pentru teatru dedicat copiilor. Mi-am spus că este un semn! Pot spune că această <întâmplare> mi-a schimbat destinul”, spune actorul.

Pe Ugur Gunes îl puteți urmări în rolul Yilmaz, din serialul “Mă numesc Zuleyha”, în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Andy are iubită acasă!? Aşa arată femeia de care concurentul de la Puterea Dragostei a fost îndrăgostit!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri