„Tu nu mai ești bărbat, că nu mai ai cum. Ți-o cunoaște toată lumea și pe dinafară și pe dinăuntru.” Anamaria Prodan, atac dur la adresa fostului său partener

„Tu nu mai ești bărbat, că nu mai ai cum. Ți-o cunoaște toată lumea și pe dinafară și pe dinăuntru.” Anamaria Prodan, atac dur la adresa fostului său partener
„Tu nu mai ești bărbat, că nu mai ai cum. Ți-o cunoaște toată lumea și pe dinafară și pe dinăuntru.” Anamaria Prodan, atac dur la adresa fostului său partener

Anamaria Prodan a vorbit despre noua relația a fostului său partener.

Anamaria Prodan este o femeie realizată pe plan personal, care de-a lungul timpului a demonstrat că are capacitatea de a depăși fiecare obstacol din viața sa și de a trece peste momentele dificile din viața sa.

Unul dintre cele mai grele a fost despărțire de tatăl băiețelului său, care s-a petrecut în urmă cu mai bine de un an și care a lăsat răni adânci în sufletul impresarei.

Aceasta a vorbit în repetate rânduri despre cel care i-a fost alături zi de zi și care, în cele din urmă, a ales să dea cu piciorul la familia pe care o avea cu ea pentru a-și întemeia alta alături de actuala sa parteneră.

Ce a spus Anamaria Prodan despre actuala relație a fostului său partener

Citește și: „99% din cazuri, ce vedem pe Instagram, viață frumoasă, soț, copii, nu e nimic real. Anamaria Prodan mi se pare cel mai bun exemplu” Vica Blochina, critică la adresa Anamariei Prodan

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Anamaria Prodan, atac dur la adresa fostului său partener
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mașinile sunt luate pe firmele iubiților, toate. Drept de folosință pe perioada prestării.” Anamaria Prodan a vorbit despre femeile care depind din punct de vedere financiar de iubiții lor

În cadrul podcastului lui Viorel Grigoroiu, Anamaria Prodan a avut un atac dur la adresa fostului său partener, dar și la adresa actualei sale iubite, susținând că, prin simplul fapt că a ales să-și întemeieze o familie alături de acea femeie, antrenorul de fotbal nu mai dă dovadă de bărbăție.

  

Ți-o cunoaște toată lumea și pe dinafară și pe dinăuntru. Tu ești fericit că a ajuns și la tine, că ai luat-o și tu. Îi dai și tu niște cadouri, niște bani, tu nu mai ești bărbat, că nu mai ai cum. Tu ești cam ultimul care a luat-o, ea trecând pe la absolut toți din oraș .”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că fostul său partener nu a iubit-o niciodată

Anamaria Prodan, atac dur la adresa fostului său partener
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, în ciuda faptului că au fost căsătoriți timp de 15 ani, impresara susține că nu a fost niciodată iubită de fostul său partener, ci că a fost doar colacul său de salvare.

Am fost colacul înecatului pentru că atunci nu mai era pe nicăieri.

Era prin liga a doua, cu un salariu mic, trăia o viață... Nu (nr. nu a iubit-o niciodată). N-ai cum să iubești așa. Când iubești faci sacrificii. Când iubești ești acolo pentru omul ăla, îl ajuți în toate, nu faci mizerii .”, a mai spus Anamaria Prodan.Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cristina Cioran, despre motivele pentru care se învinovățește pentru tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă. „Nu am avut curajul să am curaj. E vina mea.”

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este Kai Trump, nepoata lui Donald Trump care a dezvăluit o latură neașteptată a bunicului său: ”Este foarte grijuliu și iubitor”

Cristina Șișcanu plănuiește o vacanță în doi? Ce spune prezentatoarea TV despre următoarea călătorie? „Sunt mai multe responsabilități când sunt copiii.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies