Ne bucuram de vara si, fie ca ne dorim sau nu, soarele tot ne prinde, cel putin din mers.
In articol:
- Exfoliaza-ti pielea cu blandete
- Hidrateaza in profunzime
- Foloseste un ulei bogat in betacaroten
- Schimba-ti alimentatia
Trucuri pentru cel mai frumos bronz din viata ta. Ne bucuram de vara si, fie ca ne dorim sau nu, soarele tot ne prinde, cel putin din mers.
Exfoliaza-ti pielea cu blandete
Daca apelezi la o forma de exfoliere dura, cu particule abrazive, risti sa iti iriti pielea si, mai departe, daca te expui la soare in asemenea conditii, risti sa te arzi. O exfoliere blanda este insa necesara pentru a elimina straturile de celule moarte si pentru a preveni astfel petele pigmentare. Poti folosi o manusa speciala pentru scrub, care este foarte usor de folosit si cu siguranta va fi eficienta.
Dupa exfoliere pielea va fi mai fina si mai neteda, mai uniforma, iar produsele de hidratare vor fi absorbite mai bine. Ideal ar fi sa folosesti aceasta metoda dupa ce pielea a stat la inmuiat aproximativ 10 minute.
Trucuri pentru cel mai frumos bronz din viata ta[Sursa foto: PixaBay]
Hidrateaza in profunzime
Poti folosi ca mijloc de hidratare uleiurile de corp, cat si cremele de tip unt, sau lotiunile de corp. Important este ca acestea sa fie ultra hidratante si sa aiba factor de protectie, astfel incat sa te bucuri de un bronz perfect.
Foloseste un ulei bogat in betacaroten
Uleiurile bogate in betacaroten, daca sunt aplicate inainte de procesu de bronzare, vor accelera bronzul si vor aduce un aport in bronzarea uniforma, fara pete.
Citeste si: Pentru un bronz de senzație urmează acești pași
Schimba-ti alimentatia
Poate ca nu vezi o legatura, dar alimentatia are o contributie la felul incare bronzul se aseaza pe pielea noastra. Ar trebui sa eviti alimentele care pot cauza inflamatie, precum zaharul, fainoasele rafinate, uleiul rafinat de floarea soarelui si prajelile. Consuma in locul acestora cat mai multe fructe si legume proaspete, bogate in betacaroten, precum morcovii, cartofii dulci, dovleacul, spanacul, pepenele, caisele, mango, portoccalele, papaia, cat si proteinedin carne slaba, peste, fructe de mare. Betacarotenul reprezinta un antioxidant care protejeaza organismul de radicalii liberi si are rol de a preveni deteriorarea ADN-ului, inhiband formarea anumitor afectiuni.