Trucuri minunate pentru a-ți scoate ochii în evidență!


Ochii reprezintă primul element pe care îl observăm atunci când ne uităm la o persoană și, în anumite circumstanțe, rămânem fascinați de aceștia.


In articol:

Trucuri minunate pentru a-ți scoate ochii în evidență! Ochii reprezintă primul element pe care îl observăm atunci când ne uităm la o persoană și, în anumite circumstanțe, rămânem fascinați de aceștia. Pentru a atrage atenția, majoritatea femeilor folosesc machiaj, pentru a-i scoate în evidență și mai mult, însă acest aspect nu reprezintă singurul truc pe care îl poți folosi pentru a-ți pune în valoare oglinda sufletului. Prezentăm în cele ce urmează o serie de aspecte de care trebuie să tii cont, astfel încât să fii cât mai frumoasă și atrăgătoare.

Trucuri minunate pentru a-ți scoate ochii în evidență!

Trucuri minunate pentru a-ți scoate ochii în evidență!

[Sursa foto: PixaBay]

Poartă culorile care iți accentuează ochii

Este timpul să înveți câteva aspecte despre cromatică, despre culori complementare și griuri colorate și să te folosești de ele purtând haine care iți scot în evidență ochii. Cu titlu de exemplu, ochii albaștri sunt scoși în evidență foarte mult dacă porți haine în nuanțe de negru, violet, roz, portocaliu sau verde deschis. Purtarea de haine din gama de albastru va estompa culoarea naturală a ochilor tai. Poți însă evita acest aspect dacă adopți un machiaj discret în nuanțe de piersică.

Redu din oboseala ochilor tăi

Multe dintre voi au un job de birou și petreceți foarte mult timp în fața calculatorului, obosindu-vă ochii, iar somnul insuficient sau îmbătrânirea prematură a tenului ca urmare a unei diete nesănătoase, ori expunerea prelungită la soare pot avea efecte nesănătoase asupra aspectului ochilor. Aceștia pot deveni terni, chiar roșii. Ca să contracarezi aceste efecte, încearcă să dormi cât mai mult, să bei suficientă apă și să iți faci o mască facială pe bază de castraveți.

Trucuri minunate pentru a-ți scoate ochii în evidență!

Trucuri minunate pentru a-ți scoate ochii în evidență!

[Sursa foto: PixaBay]

Alege machiajul potrivit

Ca să iți scoți ochii în evidență, înainte de farduri, fii atentă la forma sprâncenelor tale, care iți încadrează fața. Acestea trebuie să fie curate și îngrijite. Apoi, dacă dorești să construiești o profunzime a ochilor tăi, aplică fardul de nuanță deschisă pe toată pleoapa, apoi alege o nuanță mai închisă pe care să o aplici doar pe cuta pleoapei, indiferent de coloritul ales.

Citeste si: DESCOPERĂ: Machiajul de iarnă. Ce se poartă în 2021-2022

Citeste si: CITEȘTE: Cu ce poți înlocui RIMELUL

Acordă atenție nuanței părului tău

Dacă vrei să fii frumoasă tot timpul, nu doar în momentele în care porți machiaj, pe lângă sprâncenele îngrijite, trebuie să tii cont și de forma și culoarea părului tău. Părul în culori închise scoate în evidență ochii deschiși la culoare, în timp ce nuanțele sau tonurile deschise scot în evidență ochii închiși la culoare.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum se alege corect fondul de ten? Cele mai bune ponturi

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Cine este Maria Dragomiroiu. „Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri