Trucuri imediate pentru a arăta mai subțire: Sfaturi de stil și postură

sfaturi pentru a arata mai subtire
Trucuri imediate pentru a arăta mai subțire

Există anumite trucuri care vă pot ajuta să deveniți mai subțiri. Însă le știați și pe acestea?

Aflați din rândurile următoare, care sunt trucurile de stil pe care le puteți pune în practică, pentru a arăta instantaneu mai subțire.

 

Trucuri de stil cum să arăți instantaneu mai subțire

1. Blugi de culoare închisă

Purtarea de blugi închiși este una dintre cele mai bune modalități de a arăta mai subțire.

Blugii de culoare închisă te vor face să pari mai slăbit și mai lung. Evitați, de asemenea, blugii decolorați și așa mai departe.

2. Blugi cu talie înaltă

Blugii cu talie înaltă vă pot ajuta să ascundeți ceva în mijloc. În stânga, blugii cu talie joasă formează un nod. De parcă abdomenul meu nu este atât de neted. Purtarea de pantaloni sau blugi cu talie înaltă va menține totul absorbit, va netezi denivelările și umflăturile și vă va oferi un sentiment de siguranță.

Blugii cu talie înaltă vor face picioarele tale să pară mai lungi și mai subțiri. De asemenea, vor oferi o piele mai netedă.

Citește și: Ținuta de vară ocazională perfectă. Învinge căldura în timp ce arăți șic

haine pentru a arata mai subtire
Trucuri imediate pentru a arăta mai subțire[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi. Ce culori îți scot ochii în evidență

3. Alege o curea

Adăugați o centură. Accentuați talia dvs. O rochie elegantă are volum și nu dă formă. Cureaua crește talia și face rochia mai măgulitoare. Asta e tot!

4. Blugi Flare

Blugii evazați, de asemenea, vor da impresia că sunteți mai înalt, mai lung și mai suplu.

Este similar cu un truc magic! Pantalonii evazați, blugii cu picioare largi și blugii skinny sunt din nou la modă datorită faptului că sunt atât de potrivite.

haine care te fac mai inalta
Trucuri imediate pentru a arăta mai subțire[Sursa foto: freepik]

5. Purtați tocuri

Acesta este unul care este evident, dar merită subliniat. Puteți distinge diferența. Portarea de tocuri înalte te face să pari mai înalt și mai lung. Un sfat suplimentar: nu purtați pantofi cu bretele pentru glezne dacă doriți să vă dați impresia că picioarele dvs.

sunt mai lungi. Pentru a obține un efect de alungire și slăbire pe termen lung, poartă tocuri cu vârf ascuțit și de culoare similară pielii.

6. Pantofi cu vârf ascuțit

Pantofii cu vârful ascuțit oferă impresia că sunt mai lungi. Arăți și mai lung dacă îl combini cu pantaloni sau rochii de culoare similară. Mergeți cu pantofii inchisi la culoare și blugii inchisi la culoare pentru a-ți evidenția picioarele.

Trucuri imediate pentru a arăta mai subțire[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

7. Purtați articole vestimentare solide

Poartă culori puternice dacă vrei să arăți mai subțire și mai lung. Fusta creion neagră este mai măgulitoare și mai alungită decât cea imprimată. Asigurați-vă că înțelegeți de ce parte a corpului dumneavoastră purtați imprimeuri. Imprimările sporesc volumul, așa că dacă corpul dvs. are formă triunghiulară și doriți să vă reduceți partea inferioară, evitați imprimările pe jumătatea inferioară și invers.

8. Purtați decolteuri în V

Porți, de asemenea, un decolteu în V. Un decolteu frumos, care va face o femeie să pară mai mare și nu este la fel de alungit, este un alt tip de decolteu. În consecință, poartă un decolteu în V dacă doriți să reduceți dimensiunea bustului și să ofere impresia că aveți un trunchi mai lung.

cum sa te imbraci pentru a fi mai inalta si mai slaba
Trucuri imediate pentru a arăta mai subțire[Sursa foto: freepik]

9. Dungi verticale

Pentru a crea o linie subțire și lungă, dungile verticale, cum ar fi imprimeul clasic cu dungi inspirat din haine pentru bărbați, sunt ideale. În cazul în care nu vă place imprimeul cu dungi, puteți încerca blugii cu o singură dungă pe lateral. De asemenea, au un efect similar.

10. Bijuterii

Ultimul sfat este să fii strategic în ceea ce privește bijuteriile tale. Colierele lungi, cum ar fi pandantivele lungi, se pot alungi ca un gât în V. Este o metodă simplă de a crește lungimea corpului. Amintiți-vă că bijuteriile dvs. vor fi observate acolo. Pentru a atrage atenția asupra feței tale, de exemplu, poartă cercei sau un colier elegant.

articole vestimenatere care te fac mai subtire
Trucuri imediate pentru a arăta mai subțire[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum să te îmbraci în funcție de forma corpului

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies