Tricouri pentru adulti, desenate de copii! Vezi cum arata cea mai noua colectie capsula semnata Rag and Bone


O noua colectie de tricouri cucereste incet, dar sigur, piata de imbracaminte britanica.

 

Atunci cand Marcus Wainwright, co-fondator Rag and Bone, a descoperit desene ale unor roboti Transformers japonezi in caietul sau cu schite, a stiu ceea ce are de facut pentru noua sa colectie de tricouri.
Doar ca desenele nu erau realizate de el, ci de fiii sai, Noah, in varsta de sapte ani, si Henry, in varsta de cinci ani.
"Le place sa-mi fure caietul de schite si sa deseneze in el", spune taticul in varsta de 39 de ani care detine Rug and Bone alaturi de prietenul sau, David Neville.
"Incercam sa nu facem tricouri cu print clasic, insa de acesta data a fost ceva diferit. Este grafic. Atunci cand maresti, ii dai un twist si il aplici pe alb sau negru, totul se transforma din desenul unui copil in eva cool", continua designerul.
In timp ce desenele abstracte ale lui Noah vor decora tricouri pentru femei (115$), topuri (95$) si jeans (220$), desenele lui Henry vor ajunge pe tricouri pentru copii (55$).

Atunci cand Marcus Wainwright, co-fondator Rag and Bone, a descoperit desene ale unor roboti Transformers japonezi in caietul sau cu schite, a stiu ceea ce are de facut pentru noua sa colectie de tricouri.Doar ca desenele nu erau realizate de el, ci de fiii sai, Noah, in varsta de sapte ani, si Henry, in varsta de cinci ani.

"Le place sa-mi fure caietul de schite si sa deseneze in el", spune taticul in varsta de 39 de ani care detine Rug and Bone alaturi de prietenul sau, David Neville."Incercam sa nu facem tricouri cu print clasic, insa de acesta data a fost ceva diferit. Este grafic. Atunci cand maresti, ii dai un twist si il aplici pe alb sau negru, totul se transforma din desenul unui copil in ceva cool", continua designerul.In timp ce desenele abstracte ale lui Noah vor decora tricouri pentru femei (115$), topuri (95$) si jeans (220$), desenele lui Henry vor ajunge pe tricouri pentru copii (55$).


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Alin Oprea a fost prins cu amanta în public! Solistul divorțează după 23 de ani de căsnicie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri