Tribunalul a decis, în cazul Lidiei Buble. Ce s-a întâmplat cu artista


Judecătorii au decis, pe data de 17 noiembrie, pedeapsa Lidie Buble în dosarul în care este acuzată că a mituit doi agenți de poliție. Tribunalul a condamnat-o la un an de închisoare cu suspendare, dar sentința nu este încă una definitivă.


In articol:

Lidia Buble a primit o sentință de un an de închisoare cu suspendare, deoarece a dat mită unor agenți de poliție. În momentul actual sentința nu este una definitivă.

Citește și: „Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător”. Lidia Buble, sfâșiată de durere în mediul online

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare

Artista a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare

Artista a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare

[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble a ajuns din nou în fața magistraților, în dosarul unde fost acuzată de dare de mită.

Această poveste a început în luna februarie a anului trecut, în momentul în care artista a fost oprită de doi agenți de poliție pentru un control de rutină.

În acele momentele, în țara noastră erau impuse mai multe restricții, având în vedere situația pandemică, iar artista ar fi trebuit să dețină o declarație pe propria răspundere.

Aceasta nu a avut la ea un astfel de document și s-a gândit că ar putea scăpa de sancțiune.

La sfatul unei persoane apropiate ei, le-a oferit suma de 900 de lei mită agenților, dar din păcate pentru ea, acest gest a costat-o scump.

Artista a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare

Artista a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,În unele seri e chinuitori”. Lidia Buble, despre boala cumplitiă cu care se luptă

Ce se arată în dosarul în care este acuzată Lidia Buble

În dosarul în care este acuzată Lidia Buble se arată că suma de bani primită de către inculpați cu titlul de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de nu a fi testată cu aparatul etilotest, cât și pentru a nu a fi sancționată contravențional.

"Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional, întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19, respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ.", se arată în dosarul în care este acuzată Lidia Buble, relatează fanatik.ro.

Pe data de 17 noiembrie, Tribunalul București a decis să o condamne pe Lidia Buble la un an de închisoare cu suspendare, dar decizia nu este una definitivă, deoarece poate fi atacată în termin de 10 zile de la comunicare.

„Astăzi, 17 noiembrie, Tribunalul București a decis să o condamne pe Lidia Buble la un an de închisoare cu suspendare. Decizia nu este, însă, una definitivă, ci poate fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare: "În baza de art. 290 alin. (1) C. pen., cu aplic. art. 75 alin. (2) lit. „a” şi „b” C. pen. cu aplicarea art. 396 alin. 10 c.pr.pen. condamnă inculpata BUBLE LIDIA, fiica lui ………………………………., la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. În baza art. 91 c.pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani. În baza art. 93 alin. 1 şi alin. 2 lit. b c.pen pe durata termenului de supraveghere, inculpata trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere şi obligaţii: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinței şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. f) să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituţii în comunitate.", este decizia Tribunalului București, potrivit fanatik.ro.

Artista a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare

Artista a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător”. Lidia Buble, sfâșiată de durere în mediul online

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri