Trebuie sa stii asta! Uite ce cred barbatii cu adevarat despre machiaj!


Trebuie sa stii asta! Uite ce cred barbatii cu adevarat despre machiaj!

De multe ori pierdem ore intregi in fata oglinzii, incercand tehnici care mai de care mai complexe, si cheltuim sume enorme de bani pe cosmetice, ca sa fim mai atragatoare pentru sexul opus.

 

Dar s-ar putea ca procedeul nostru sa dea gres, caci, conform unor studii recente, majoritatea barbatilor prefera un look mai natural. Studiul, publicat in "The Quarterly Journal of Experimental Psychology", a testat reactia a 44 de participanti la vizualizarea unor poze cu chipuri feminine in diverse stagii ale procesului de machiaj. Pozele infatisau domnisoare machiate de la foarte natural la foarte intens (de seara, de petrecere). Observatorii au putut sa vizioneze pozele sortate in ordine crescatoare (in functie de cantitatea de machiaj) si sa o aleaga pe cea care li se parea mai atragatoare. La acest studiu au participat un numar egal de femei si barbati, iar rezultatele au fost surprinzatoare.
Aparent, femeile sunt cele care prefera ca membrele aceluiasi sex sa fie machiate mai intens, in timp ce barbatii aleg un chip mai natural, cu un machiaj subtil. În medie, femeile prefera sa vada chipuri cu 30% mai mult machiaj decat barbatii. Asta ar putea explica o latura complexa a presiunii sociale la care ne supunem zilnic, prin conventia machiajului! Rezultatele au fost cu atat mai surprinzatoare cu cat, chestionati asupra subiectului, multi au declarat ca look-urile finale, cele de seara, sunt prea
intense si nu foarte atragatoare. Concluzia vine in confirmarea unui trend recent, pe care s-a pus mare accent toamna acesta! Si anume, acela al naturaletii.
Deci, contrar parerii generale, chipul natural este mai atragator decat cel cu machiaj excesiv!
Sursa: ZiarulRing.ro

Dar s-ar putea ca procedeul nostru sa dea gres, caci, conform unor studii recente, majoritatea barbatilor prefera un look mai natural.

Studiul, publicat in "The Quarterly Journal of Experimental Psychology", a testat reactia a 44 de participanti la vizualizarea unor poze cu chipuri feminine in diverse stagii ale procesului de machiaj. Pozele infatisau domnisoare machiate de la foarte natural la foarte intens (de seara, de petrecere). Observatorii au putut sa vizioneze pozele sortate in ordine crescatoare (in functie de cantitatea de machiaj) si sa o aleaga pe cea care li se parea mai atragatoare.
La acest studiu au participat un numar egal de femei si barbati, iar rezultatele au fost surprinzatoare. 

Aparent, femeile sunt cele care prefera ca membrele aceluiasi sex sa fie machiate mai intens, in timp ce barbatii aleg un chip mai natural, cu un machiaj subtil. În medie, femeile prefera sa vada chipuri cu 30% mai mult machiaj decat barbatii. Asta ar putea explica o latura complexa a presiunii sociale la care ne supunem zilnic, prin conventia machiajului! Rezultatele au fost cu atat mai surprinzatoare cu cat, chestionati asupra subiectului, multi au declarat ca look-urile finale, cele de seara, sunt prea intense si nu foarte atragatoare. Concluzia vine in confirmarea unui trend recent, pe care s-a pus mare accent toamna acesta! Si anume, acela al naturaletii. 

Deci, contrar parerii generale, chipul natural este mai atragator decat cel cu machiaj excesiv!

Sursa: ZiarulRing.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți pentru pasul cel mare? Fiica Andreei Esca a prins buchetul la o nuntă

De ce se aruncă prima apă de la carne

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri