„Trebuie să mă înțelegeți și pe mine, mai vreau și eu altceva!” Armin Nicoară și-a pus soția la încercare


Ca în fiecare căsnicie, și Armin Nicoară și Claudia Puicau întâmpină neînțelegeri în anumite momente.


In articol:

De mai bine de cinci ani, Armin Nicoară și Claudia Puican formează o relație frumoasă atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cu toate acestea, între cei doi au mai existat momentele controversate, unul dintre acesta având loc chiar la ultima lor apariție TV.

Citește și: „M-a prins Claudia…” Armin Nicoară, despre infidelitatea în cuplu

 

Armin Nicoară a dorit să o pună la încercare pe Claudia Puican

În urmă cu puțin timp, cei doi au fost prezenți în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde au vorbit despre viața lor profesională și personală, pe care o petrec împreună mai tot timpul.

Bineînțeles că și în căsnicia lor există tensiuni, motiv pentru care, atunci când au timp liber, atât Armin Nicoară, cât și Claudia Puican, pleacă fiecare acasă la părinți.

Cu toate acestea, în emisiunea TV la care cei doi au participat, se pare că  Armin Nicoară a declarat că simte nevoia și de ceva nou în viața sa, făcând referire la o prezență feminină, doar în dorința de a o supune la un test pe frumoasa sa soție, Claudia Puican.

La scurt timp după cele auzite, Claudia Puican a reacționat, zicând că soțul său “e bun de gură, dar la fapte nu”, semn că aceasta are încredere în Armin Nicoară, în special datorită faptului că cei doi petrec 24 de ore din 24, împreună. Cu toate acestea, în trecut s-a întâmplat să calce strâmb, însă a fost iertat.

armin nicoara si-a pus sotia la incercare

Ca în fiecare căsnicie, și Armin Nicoară și Claudia Puicau întâmpină neînțelegeri în anumite momente

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Noi ne întrecem, care are mai mult.” Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat un contract prenupțial, înainte să facă marele pas

“Armin Nicoară: Trebuie să mă înțelegeți și pe mine, mai vreau și eu altceva. Suntem o familie deschisă, Claudia tot timpul mă înțelege, nu cred că e geloasă.

Claudia Puican: Îl cunosc atât de bine pe Armin, după privire. Dacă mă minte acum sau spune ceva, eu îl cunosc, eu știu ce gândește.

Armin Nicoară: Crezi că am dormit cu altă solistă acum câteva seri?

Claudia Puican: Ai dormit?

Armin Nicoară: Păi nu știu, hai să văd dacă mă cunoști.

Claudia Puican: Nu știu, nu pot să-mi dau seama… nu, nu ai fost. Nu are unde să meargă, dacă stă 24 din 24 de ore cu mine. Armin e bun de gură, dar la fapte nu, e un băiat bun.”, a fost dialogul dintre cei doi.

armin nicoara

Ca în fiecare căsnicie, și Armin Nicoară și Claudia Puicau întâmpină neînțelegeri în anumite momente

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele pentru totdeauna. Evenimentul mult așteptat a fost întrerupt de Poliție


Abonează-te pe

Citește și:

„M-a prins Claudia…” Armin Nicoară, despre infidelitatea în cuplu

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Noi ne întrecem, care are mai mult.” Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat un contract prenupțial, înainte să facă marele pas

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele pentru totdeauna. Evenimentul mult așteptat a fost întrerupt de Poliție

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Am acceptat situația.” Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie militară încasează lună de lună. Fostul tenismen riscă sancțiune, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri