„Trebuie să mă ceară într-un loc special”. Viviana Sposub și George Burcea își doresc să se căsătorească. Cum visează vedeta momentul


Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu foarte frumos, iar dragostea dintre ei se poate observa de la o distanță foarte mare. Se pare că cei doi au planuri mari în relație și își doresc să treacă la pasul următor, ci anume, căsătoria. Vedeta visează să fie cerută într-un loc special și își dorește ca acest moment să îi rămână în minte pentru totdeauna.


In articol:

Viviana Sposub, despre nuntă

Prezentatoarea TV a spus că iubitul ei trebuie să o ceară într-un loc special, nu oriunde, iar una dintre dorințele ei este să nu fie în țară, deoarece își dorește foarte mult o cerere în căsătorie în afara țării.

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul.”, a spus Viviana Sposub, în exclusivitate pentru Click!.

George Burcea a spus că o duce în Ungaria sau în altă țară, iar datorită faptului că este actor va avea și imaginație pentru a crea un scenariu.

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu.”,  a zis George Burcea, mai în glumă, mai în serios.

George Burcea și Viviana Sposub căsătorie

George Burcea și Viviana Sposub căsătorie

[Sursa foto: Instagram Viviana Sposub]

Citeste si: Viviana Sposub își ascunde sarcina? Ce detaliu a omis vedeta: „Am auzit că ești gravidă!”

Viviana Sposub  și George Burcea au fost la o nuntă

Viviana Sposub și George Burcea au fost la o nuntă în Maramureș la doi prieteni foarte buni de-ai actorului. Cei doi au călătorit 16 ore cu trenul, dar nu a fost nicio neplăcere pentru ei, deoarece le place să trăiască viața la maxim.

Viviana Sposub a spus că au fost în Maramureș și că a fost foarte frumos, dar mireasa nu a aruncat buchetul, iar motivul pentru care nu l-a prins este pentru că nu s-a aruncat, dar i s-a pus voalul, ceea ce înseamnă că se va căsători.

„Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă.”,  a declarat Viviana Sposub, pentru Click!

George Burcea a spus despre Viviana că este cel mai important om din viața lui și că o iubește nespus de mult.

  „Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine.”,  a declarat George Burcea, pentru Click!

George Burcea și Viviana Sposub căsătorie

George Burcea și Viviana Sposub au planuri de căsătorie

[Sursa foto: Instagram Viviana Sposub]

Citeste si: „Mi-aș dori să mă căsătoresc”. Viviana Sposub, noi detalii despre nunta cu George Burcea! Ce planuri de viitor are vedeta

Citeste si: George Burcea, detalii ascunse din relația cu Viviana Sposub. Ce se întâmplă între cei doi: „Ok, te cerți, pleci”


Abonează-te pe

Citește și:

„Mi-aș dori să mă căsătoresc”. Viviana Sposub, noi detalii despre nunta cu George Burcea! Ce planuri de viitor are vedeta

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Totul despre Iulia Burcea, iubita lui George Simion. “Gata, s-a rezolvat. Vă invit la nuntă!”

George Burcea, detalii ascunse din relația cu Viviana Sposub. Ce se întâmplă între cei doi: „Ok, te cerți, pleci”

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri