Tratamentul cu Radiofrecvență fracționată cu microneedling – soluția care te scapă de cicatricile post-acnee și ridurile fine. Are și efect de lifting


Tratamentul cu Radiofrecvență fracționată cu microneedling – soluția care te scapă de cicatricile post-acnee și ridurile fine. Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, Specialistul Kfetele.ro, explică ce presupune mai exact această nouă tehnologie.

Tratamentul cu Radiofrecvență fracționată cu microneedling este soluția care te scapă de cicatricile post-acnee și ridurile fine. Acesta este unul dintre cele preferate de doamnele care se confruntă cu asemenea probleme. Noua tehnologie vindecă și șterge practic cicatricile rămase în urma unei acnei severe, ridurile fine și, mai mult, are și efect de lifting.

În ce constă tratamentul cu Radiofrecvență fracționată cu microneedling?

“Este un sistem de microneedling cu Radiofrecvență fracționată de ultimă generație cu aprobare FDA folosit de cele mai renumite clinici din străinătate. RF Microneedling este singura variantă de rejuvenare care folosește radiofrecvență fracționată ce nu necesită timp de recuperare și care are atât componenta de rejuvenare profundă, cât și de resurfacing. Vorbim despre o terapie avansată de rejuvenare facială, corporală și capilară. Aceasta este realizată cu impulsuri scurte de radiofrecvență fracționată combinată cu microneedling.

Tratamentul este minim invaziv și este recomandat în vindecarea și ștergerea cicatricilor post acnee, micșorarea porilor dilatați, reducerea ridurilor adânci și fine, întinderea și întinerirea pielii. Efectul este rapid și durabil, vizibil chiar după prima ședință de tratament”, spune Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Citeste si: Suferi de bruxism? Specialistul Kfetele.ro îți prezintă procedura care te scapă de scrâșnitul din dinți, noaptea

Tratamentul cu Radiofrecvență fracționată cu microneedling. Efecte

Printre efectele tratamentului cu Radiofrecvență fracționată cu microneedling se numără:

- luminozitate vizibil îmbunătățită a tenului, o textură fină și senzația de hidratat

- în tratamentul pentru acnee, vindecare și ștergere cicatrici post-acnee

- rejuvenare generală la nivelul feței, efect de lifting profund

- îmbunătățirea texturii pielii: compactare, micșorarea porilor

Cum acționează tratamentul cu Radiofrecvență fracționată cu microneedling?

“Este primul tratament care folosește un sistem de radiofrecvență fracționată și microelectrozi, deținând patentul “Na effect”. Acesta livrează energie directă către epidermă și dermă printr-un control precis al adâncimii. Eficiența tehnologiei utilizate permit modele de tratament fracționat continuu. Efectul Na înseamnă fenomenul de coagulare independentă a țesutului electro-termic în jurul fiecărui electrod de radiofrecvență bipolară. Se distinge de alte reacții tisulare bipolare de radiofrecvență care sunt coagularea electro-termică între ambii electrozi”, mai spune Specialistul Kfetele.ro.

Tratamentul cu Radiofrecvență fracționată cu microneedling oferă rezultate vizibile cu mai puțină durere, fără timp de recuperare și fără sângerări indiferent de tipul pielii. Aparatul folosește o tehnologie care tratează în același timp problemele epidermei și dermei, el stimulează țesuturile subcutanate prin trimiterea undelor de radiofrecvență prin micro-ace special concepute.

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre liposucție. Dr. Daniela Diveică explică în ce constă intervenția

“Aparatul are un manipul prevăzut cu dispozitiv (capăt) care conține 25 de microace placate cu aur, care penetrează pielea. Astfel are loc conducția radiofrecvenței, iar țesuturile sunt încălzite și mobilizate, stimulându-se regenerarea pielii și formarea de noi fibre de colagen. Pe măsură ce aceste micro-ace sunt introduse în țesuturile subcutanate, se stimulează suprafața pielii pentru a începe un proces natural de vindecare.

Acest tratament face ca toate straturile pielii să absoarbă uniform energia transmisă de radiofrecvență.

Factorii de creștere celulară din stratul superior al pielii intră în acțiune și fac posibilă eliminarea diferențelor de nuanță a pielii, cicatricile post-acnee, eliminând “găurile”, cicatricile unor posibile răni, petele, ridurile fine, porii dilatați. Tratamentul oferă pielii un aspect mai tânăr, de asemenea, accentuează conturul bărbiei și definește mandibula”, mai spune Dr. Daniela Diveică.

Ceea ce este de remarcat la acest tratament cu Radiofrecvență fracționată cu microneedling este faptul că vorbim despre o procedură nedureroasă, care oferă rezultate perfecte chiar și într-o singură ședință.

“Imediat după tratament, tenul arată înroșit dar nu vorbim despre sângerare, iar la o oră distanță tenul deja arată perfect”, a adăugat chirurgul estetician.  


Abonează-te pe

Citește și:

Ce articole trebuie să cumperi când vine pe lume un nou-născut? Toți viitorii părinți trebuie să știe

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Îngrijire completă din cap până în picioare la tine acasă

De ce să pui într-o sticlă goală boabe de orez. Trucul pe care trebuie neapărat să îl încerci

Atenție, viitoare mămici! Femeile însărcinate obeze ar putea avea nou-născuți cu risc crescut al unor boli grave

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Toate femeile trebuie să știe acest lucru! Băutura care ne compromite silueta trebuie eliminată cât mai rapid din alimentație

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri