Tratament pentru caderea parului. Face minuni de la prima utilizare

Tratament pentru caderea parului. Face minuni de la prima utilizare
Tratament pentru caderea parului. Face minuni de la prima utilizare

Daca si tu ai probleme cu podoaba capilara, iti recomandam acest tratament pentru caderea parului care face miracole pentru scalpul tau.

Exista mai multi factori care pot duce la caderea parului: efectele mediului, inaintarea in varsta, prea mult stres, fumatul excesiv, deficiente nutritionale, dezechilibre hormonale, factori genetici, infectii ale scalpului, folosirea necorespunzatoare a produselor pentru par, bolile autoimune, sindromul ovarelor polichistice, anemia si alte boli cronice. De aceea, ai nevoie de un tratament pentru caderea parului care sa combata toate aceste probleme.

Exista mai mult de 100.000 de fire de par pe scalp si este considerat normal sa pierzi intre 50 si 100 de fire de par pe zi.

Insa atunci cand observi ca incepi sa pierzi mai mult de atat, inseamna ca este momentul sa iei atitudine si sa incepi sa folosesti un tratament pentru caderea parului. Ai mai multe alternative, la fel de sanatoase.

Tratament pentru caderea parului. Masajul cu ulei

Primul pas pe care il poti face pentru a incetini caderea parului, este sa iti masezi scalpul cu un ulei potrivit.

Acest tratament pentru caderea parului iti va creste circulatia sanguina de la nivelul foliculilor de par, va ameliora aspectul scalpului si va intari radacina firului de par. In plus, te va relaxa si te va scapa de stres.

Poti folosi ulei de cocos, ulei de migdale, ulei de masline, ulei ricin sau ulei de rozmarin. Maseaza-ti scapul folosind cateva picaturi de ulei, aplicand o presiune usoara cu degetele.

Repeta o data pe saptamana.

Tratament pentru caderea parului. Suc de ceapa

Sucul de ceapa este cel mai eficient tratament pentru caderea parului. Ajuta la intarirea firului de par datorita continutului ridicat de sulf, care stimuleaza circulatia sanguina de la nivelul foliculilor de par, regenerandu-i si reducand inflamatiile. In plus, proprietatile antibacteriene ale sucului de ceapa vor ucide germenii si parazitii, tratand infectiile scalpului care ar putea duce la caderea parului.

Extrage sucul de la o ceapa, razand-o, apoi strecurand sucul. Aplica sucul direct pe calp, lasa-l sa actioneze timp de 30 de minute, apoi clateste. Aplica sampon la final. Repeta de trei ori pe saptamana, timp de cateva saptamani.

Tratament pentru caderea parului. Sfecla rosie

Sfecla rosie contine carbohidrati, proteine, potasiu, fosfor, calciu, vitaminele B si C. Acesti nutrienti sunt esential pentru o crestere sanatoasa a parului.

Include sfecla rosie proaspata in alimentatia zilnica, alaturi de suc de spanac, suc de salata si suc de morcovi.

In plus, poti macina cateva frunze de sfecla fierte in prealabil in apa si le poti amesteca bine cu henna. Apoi aplica pasta obtinua pe scalp, lasa sa actioneze 20 de minute, apoi clateste. Repeta de mai multe ori pe saptamana. 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Scapa de candidoza bucala cat ai clipi, cu cel mai ieftin tratament posibil

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Lidia Fecioru, cel mai eficient tratament pentru guturai: "Se da foc la tija de usturoi"

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies