Tratament facial revolutionar la Centrul de Slabit si Infrumusetare Silhouette! Invata sa-ti pregatesti tenul pentru vremea rece!


Echipa Kfetele.ro a fost prezenta la Centrul de Slabit si Infrumusetare Silhouette de la Piata Unirii, unde a asistat la realizarea unui tratament facial revolutionar, prefect pentru schimbarile de temperatura de afara.

 

Alexandra Penescu, specialist facial, ne-a explicat care sunt pasii acestei proceduri si ne-a exemplificat tratamentul cu ajutorul uneia dintre clientele salonului.
"Astazi vom vedea un tratament OxyLife ce are la baza infuzia cu oxigen pur. Vorbim despre oxigen pur, proprietatile sale regenerative fiind deja cunoscute. Pot elimina stresul cotidian, poluarea si mai ales ne dau o binestare fizica si psihilogica", a spus Alexandra Penescu.
Acest tratament este recomandat pentru toate tipurile de ten care isi doresc tenul mai frumos, mai luminos, mai odihnit. Indeparteaza efectul de ten obosit.
"Este un tratament care poate fi facut in decursul unui an, nu neparat toamna sau iarna. Insa se face cu predilectie la schimbarea de anotimp, mai ales acum, cand venim dupa un anotimp cu soare, vacante.
Este foarte bine sa pregatim tenul pentru sezonul rece", a spus Alexandra Penescu.
Iata ce presupune tratamentul:

Alexandra Penescu, specialist facial, ne-a explicat care sunt pasii acestei proceduri si ne-a exemplificat tratamentul cu ajutorul uneia dintre clientele salonului." Astazi vom vedea un tratament OxyLife ce are la baza infuzia cu oxigen pur.
Vorbim despre oxigen pur, proprietatile sale regenerative fiind deja cunoscute. Pot elimina stresul cotidian, poluarea si mai ales ne dau o binestare fizica si psihilogica
", a spus Alexandra Penescu.Acest tratament este recomandat pentru toate tipurile de ten care isi doresc tenul mai frumos, mai luminos, mai odihnit. Indeparteaza efectul de ten obosit."Este un tratament care poate fi facut in decursul unui an, nu neparat toamna sau iarna.
Insa se face cu predilectie la schimbarea de anotimp, mai ales acum, cand venim dupa un anotimp cu soare, vacante. Este foarte bine sa pregatim tenul pentru sezonul rece"
, a spus Alexandra Penescu.Iata ce presupune tratamentul:

Articol oferit cu sprijinul Centre de Slabit si Infrumusetare Silhouette.

Gasesti Centre de Slabit si Infrumusetare Silhouette si pe Facebook, AICI.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este IOANA FILIMON. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este Mădălina Ghenea. Biografie: data nașterii, căsătorie, copil

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri