Tratament facial revolutionar la Centrul de Slabit si Infrumusetare Silhouette! Invata sa-ti pregatesti tenul pentru vremea rece!


Echipa Kfetele.ro a fost prezenta la Centrul de Slabit si Infrumusetare Silhouette de la Piata Unirii, unde a asistat la realizarea unui tratament facial revolutionar, prefect pentru schimbarile de temperatura de afara.

 

Alexandra Penescu, specialist facial, ne-a explicat care sunt pasii acestei proceduri si ne-a exemplificat tratamentul cu ajutorul uneia dintre clientele salonului.
"Astazi vom vedea un tratament OxyLife ce are la baza infuzia cu oxigen pur. Vorbim despre oxigen pur, proprietatile sale regenerative fiind deja cunoscute. Pot elimina stresul cotidian, poluarea si mai ales ne dau o binestare fizica si psihilogica", a spus Alexandra Penescu.
Acest tratament este recomandat pentru toate tipurile de ten care isi doresc tenul mai frumos, mai luminos, mai odihnit.
Indeparteaza efectul de ten obosit.
"Este un tratament care poate fi facut in decursul unui an, nu neparat toamna sau iarna. Insa se face cu predilectie la schimbarea de anotimp, mai ales acum, cand venim dupa un anotimp cu soare, vacante. Este foarte bine sa pregatim tenul pentru sezonul rece", a spus Alexandra Penescu.
Iata ce presupune tratamentul:

Alexandra Penescu, specialist facial, ne-a explicat care sunt pasii acestei proceduri si ne-a exemplificat tratamentul cu ajutorul uneia dintre clientele salonului." Astazi vom vedea un tratament OxyLife ce are la baza infuzia cu oxigen pur. Vorbim despre oxigen pur, proprietatile sale regenerative fiind deja cunoscute. Pot elimina stresul cotidian, poluarea si mai ales ne dau o binestare fizica si psihilogica", a spus Alexandra Penescu.Acest tratament este recomandat pentru toate tipurile de ten care isi doresc tenul mai frumos, mai luminos, mai odihnit. Indeparteaza efectul de ten obosit."Este un tratament care poate fi facut in decursul unui an, nu neparat toamna sau iarna. Insa se face cu predilectie la schimbarea de anotimp, mai ales acum, cand venim dupa un anotimp cu soare, vacante. Este foarte bine sa pregatim tenul pentru sezonul rece", a spus Alexandra Penescu.Iata ce presupune tratamentul:

Articol oferit cu sprijinul Centre de Slabit si Infrumusetare Silhouette.

Gasesti Centre de Slabit si Infrumusetare Silhouette si pe Facebook, AICI.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Romina Geczi, noua concurentă Survivor România? Drama neștiută a Războinicei

ȘOC! Ce perversiuni ar fi făcut Bianca Drăgușanu cu Bădălu în fața copiilor!

Cine este Szidonia Szasz, noua concurentă de la Survivor România? Detalii neștiute despre Războinică

Ce reacție a avut Mama Geta după ce a aflat că Daniela și Culiță vor avea un băiat? „Se vede clar că...”

Özgü Kaya și Burak Serdar Șanal s-au despărțit!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine este Marius Crăciun, noul concurent de la Survivor România? Detalii picante din viața Războinicului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri