“Totul pentru familia mea”, un nou serial emoţionant, din 14 noiembrie, la Kanal D!

“Totul pentru familia mea”, un nou serial emoţionant, din 14 noiembrie, la Kanal D!
“Totul pentru familia mea”, un nou serial emoţionant, din 14 noiembrie, la Kanal D!

Lupta impresionantă  pentru supravieţuire a patru fraţi îi va ţine pe fanii serialelor turceşti în faţa micilor ecrane

În buna tradiţie a serialelor turceşti de succes, Kanal D le aduce fanilor genului o poveste impresionantă: “Totul pentru familia mea”, din 14 noiembrie.  Serialul “Aripi frânte” ajunge la final joi, 10 noiembrie, iar cei din faţa micilor ecrane vor avea parte de o noua producţie ce îi va cuceri prin expresivitatea actorilor, intriga puternică şi răsturnările de situaţie, începând din 14 noiembrie, de luni pâna joi, de la ora 20:00.

 Patru fraţi ramân orfani după o serie de evenimente tragice. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul (interpretat de Celil Nalçakan), un om care îşi va pune amprenta asupra vieţii celor patru.

Kadir (interpretat de Halit Özgür Sari), fratele mai mare, în vârstă de 19 ani, devine protectorul celor trei copii al caror viitor pare unul incert şi întunecat. Kadir este dispus să îşi dea viaţa pentru fraţii lui, iar singurul lui scop este să le susţină acestora educaţia şi să le facă existenţa mai frumoasă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Piedicile în viaţa celor patru nu contenesc, ajung să trăiască în condiţii improprii, rudele nu doresc custodia acestora, şi totul devine o cursă extrem de dură pentru supravieţuire. Iubirea pe care şi-o poartă şi amintirea vie a părinţilor îi vor ajuta pe cei patru fraţi să treacă prin toate încercările.

Nu pierdeţi, din 14 noiembrie, de luni până joi, de la ora 20:00, “Totul pentru familia mea”, o nouă producţie încărcată de dramatism, dar şi de frumuseţea vindecătoare a iubirii, numai la Kanal D!

 

 Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Horoscop Fecioară Iulie 2024. Nativii Fecioară sunt încrezători

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

E mai sigur să ne injectăm propria grăsime decât substanțe de umplere în tratamentele estetice? Ce spune Dr. Iancu Morad!

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies