Totul despre Gastric Botox, procedura care te ajută să slăbești prin injectarea cu botox în stomac!


Gastric Botox este o procedură revoluționară, care presupune injectarea cu botox în stomac, pofta de mâncare a pacientului fiind diminuată semnificativ.


In articol:

„Dietă” este, anul acesta, cel mai căutat cuvânt din lume. Multe femei, dar și bărbați din întreaga lume, care duc o luptă grea cu kilogramele în plus, caută cu disperare soluții pentru a reuși să slăbească. Specialiștii încearcă să găsească variante inovative pentru a veni în ajutorul persoanelor supraponderale, care au încercat fără succes să scape de povara greutății fizice.

De curând, a fost descoperită o nouă procedură noninvazivă care poate determina mușchiul stomacului să nu mai funcționeze la capacitate maximă. Este vorba despre Gastric Botox sau Botoxul pentru slăbit. Acest tip de botox se injectează în stomac, reducând semnificativ pofta de mâncare a pacientului, care va pierde în greutate după această procedură.

Dr. Hussein Shamieh, specialist în chirurgie plastică estetică și micro chirurgie reparatorie a vorbit în exclusivitate pentru kfetele.ro

despre această procedură revoluționară, care a ajuns de curând, și în România.

ce este gastric botox

Citeste si: //AFLĂ// despre dieta cu hrișcă și kefir. Topește 10 kg în 10 zile

„Gastric botox sau botox-ul pentru sl ăbit este o premieră pentru România, este o variantă noninvazivă sau miniinvazivă de a micșora stomacul. Botoxul este paralizant muscular.

Când se injectează în mușchiul stomacului, acesta nu mai funcționează la capacitatea la care funcționa înainte, deci noi blocăm procesul de a digera mâncare, de a scoate toate caloriile din mâncare, încetinim acest proces. Pacientul nu va mai fi atât de înfometat după procedură, nu va mai putea să mănânce atât de mult, întrucât stomacul nu va mai funcționa ca înainte. Această procedură nu îl influențează din punct de vedere al sănătății.”,
susține Dr. Hussein Shamieh, specialist în chirurgie plastică estetică și micro chirurgie reparatorie.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cu ce poți înlocui carnea. Alimente bogate în proteine

Gastric Botox este o procedură noninvazivă, sigură și costurile sunt reduse

Dr. Hussein Shamieh susține că această procedură revoluționară este mult mai sigură în comparație cu operația de micșorare a stomacului, care vine la pachet cu o serie de riscuri.

Gastric Botox este o procedură reversibilă și trebuie repetată o dată la câteva luni. Astfel că, atunci când ajungeți la numărul de kilograme dorit, veți putea renunța la injectarea cu botox în stomac.

injectare botox pentru slabit

Citeste si: //DESCOPERĂ// dieta Oanei Radu. Cum a slăbit Oana Radu 50 de kilograme

„Este o procedură noninvazivă care trebuie repetată, întrucât botoxul ține trei, patru, până la șase luni, deci nu este o soluție permanentă. Este o soluție noninvazivă, sigură și costurile sunt reduse în comparație cu alte variante de slăbit ca tăierea stomacului, de exemplu. Este un proces reversibil. În cazul celorlalte variante, există complicații pe care nimeni nu le menționează, ca de exemplu deficitul de minerale și vitamine pe viață. Orice pacient care a ales varianta de micșorare a stomacului, trebuie să țină cont de faptul că, pe viață, trebuie să urmeze o dietă strictă, plină de minerale și de vitamine, altfel va intra într-o anemie cronică. Această variantă este mai simplă și este reversibilă, adică atunci când ajungem la greutatea pe care o vrem, încet, încet, revenim la o viață normală”, a adăugat Dr. Hussein Shamieh.

Citeste si: Ce sport poți practica în aer liber sau în interiorul casei


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți pentru pasul cel mare? Fiica Andreei Esca a prins buchetul la o nuntă

De ce se aruncă prima apă de la carne

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri