Totul despre alegerea parfumului în funcție de PH și personalitate. „Dacă vreți să oferiți cadou un parfum, trebuie să cunoașteți cât mai multe detalii despre persoana respectivă”


Află din rândurile următoare care sunt aspectele de care trebuie să ții cont atunci când vrei să-ți cumperi un parfum.


In articol:

Alegerea unui parfum poate constitui o muncă dificilă atunci când nu știm exact care este parfumul ce ni se potrivește. Parfumul reprezintă o combinație de zeci de arome diferite.

Acestea pot fi alese în funcție de personalitatea fiecăruia sau în funcție de ce am vrea să transmită parfumul respectiv atunci când îl purtăm. Astfel, există diferite parfumuri care în ciuda faptului că au un miros plăcut, s-ar putea să nu ne reprezinte și să nu se potrivească cu personalitatea noastră.

În cadrul emisiunii „ Dimineața cu Noi ”, difuzată pe Kanal D, Georgian Gheorghe, specialist parfumerie, a oferit câteva detalii despre factorii de care trebuie să ținem cont pentru a ne alege parfumul potrivit personalității noastre.

Cum ne alegem parfumul potrivit personalității noastre

Citește si: Cum alegi parfumul în funcție de ocazie. Completează-ți ținuta cu un parfum potrivit

Cum alegi parfumul în funcție de ph-ul pielii

Când ne alegem un parfum trebuie să ținem cont de următoarele criterii: PH-ul pielii, ingredientele din compoziția parfumului, piramida olfactivă, ce anume ne dorim ca acel parfum să transmită despre noi și ce să transmită celor din jurul nostru în momentul în care îl purtăm.

Specialistul în domeniu ne sfătuiește ca în cazul în care nu avem o experiență și nu cunoaștem foarte bine lumea parfumeriei, să ne lăsăm ghidați de personalul din magazinele de specialitate pentru că ei știu foarte bine ceea ce trebuie să recomande fiecărei persoane în parte în funcție de necesitățile fiecărui subiect.

De multe ori poate găsim un parfum care să persiste foarte mult pe tipul nostru de PH, dar care să nu ne placă. Dacă vreți să oferiți cadou un parfum, trebuie să cunoașteți cât mai multe detalii despre persoana respectivă. În general, doamnele preferă parfumurile orientale sau florale.”, spune specialistul în domeniu.

Cum se pulverizează un parfum corect

Citește si: Care sunt greșelile de machiaj în sezonul rece. „Nu arată deloc natural”

Cum alegi parfumul în funcție de personalitate

Atunci când vrem să testăm un parfum, specialistul în domeniu ne recomandă să îl încercăm prima dată pe cartonașul de tester.

În primul rând, parfumul trebuie încercat pe cartonașul de tester pentru că acel parfum rămâne neutru din punct de vedere al ph-ului și ne poate arăta clar piramida olfactivă a parfumului .”, explică specialistul în domeniu.

Tot el a explicat și care este procesul corect de pulverizare a parfumul pentru ca acesta să persiste cât mai mult timp.

În cazul în care dorim să experimentăm și să trecem la următoarea etapă și să descoperim cum miroase un parfum pe piele, recomandarea este ca acel parfum să fie pulverizat de la 20 de cm distanță față de locul unde dorim să facem asta. Locurile cele mai recomandate sunt zonele erogene, în zonele unde există o circulație intensă, unde există un puls, în spatele lobilor urechii, în zona gâtului, în zona mâinilor. ”, adaugă specialistul în domeniu.

Care sunt cele mai căutate arome de parfum

Citește si: Modalități creative de a folosi uleiul de cocos în regimul de sănătate și frumusețe

Cum pulverizezi corect parfumul

Parfumurile pot fi alese, de asemenea, în funcție de anotimp. Astfel, în sezonul cald sunt recomandate parfumurile fresh sau cele moleculare, perfecte pentru personale active.

De asemenea, odată cu apariția sezonului rece, putem să experimentăm parfumurile lemnoase, mai intense.

Într-un parfum fresh găsim mai multe acorduri de citrice, note de flori albe sau ingrediente care au o tentă mai volatilă. În cazul parfumurilor moleculare vorbim despre parfumuri care au în compoziția lor ingrediente de sinteză ce au la bază această proprietate de a se dezvolta și de a se amplifica în funcție de PH, în funcție de intensitatea sanguină sau în funcție de zona în care a fost pulverizat. Parfumurile afrodiziace sunt parfumurile care au în componența lor diferite tipuri de flori, cum ar fi crinul sau irisul, acorduri de trandafir sau în general parfumurile care au în compoziția lor ingrediente de sinteză ce au proprietatea aceasta de a sintetiza foarte puternic mirosul pe piele și de a pune în evidență ph ul pielii noastre. , explică specialistul în domeniu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum mărești buzele din machiaj. ”Obligatoriu creioane mate și foarte bine ascuțite.”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum elimini mirosul neplăcut din perne și pilote. Trucul miraculos, fără spălare

Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri