Totul a ieșit la iveală! Ce obișnuiau să facă Albert și Alin Sălăjean seara în Tabăra Războinicilor?


Albert și Alin Sălăjean au legat o frumoasă prietenie la Survivor România, însă nu toată lumea a fost încântată de această legătură.


In articol:

Alin Sălăjean și Albert au legat o prietenie extrem de strânsă în show-ul Survivor România, deși multe persoane nu au crezut în sinceritatea celor doi în cadrul competiției. Se pare că lucrurile nu stau chiar așa, întrucât, de când a părăsit show-ul de supraviețuire, Alin a avut numai cuvinte de laudă la adresa prietenului său.

Legătura dintre cei doi pare să fie extrem de sudată, Alin Sălăjean formând un grup puternic de susținere pentru Albert. Roxana Ghiță, Marilena, Andreea și Lucian s-au unit pentru a-l susține pe Războinic și se pare că sprijinul acestora a contat, întrucât Albert este neclintit de pe prima poziție în preferințele telespectatorilor.

 alin salajean survivor romania

Cu puțin timp în urmă, Alin Sălăjean a făcut o declarație neașteptată cu privire la serile petrecute în Republica Dominicană.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, întrebat fiind cum a reușit să își mențină calmul în Camp, acesta a vorbit despre ceea ce el și Albert obișnuiau să facă în Tabăra Războinicilor.

„Comunicând seară de seară cu Albert.”,  a răspuns Alin Sălăjean pe Instagram.

albert si alin salajean survivor romania

Citeste si: Roxana Ghiță și Musty de la Survivor 2021 s-au revăzut după eliminare. Cum a reacționat Războinicul?

Conflictul dintre Alin Sălăjean și Musty continuă dincolo de competiție

Alin Sălăjean a avut o reacție dură după ce a aflat că Musty a fost eliminat din show-ul Survivor România.

„Aseară a părăsit competiția Survivor România 2021 un concurent din echipa Războinicilor, care în acest moment este invitat la Ștafeta Mixtă și îmi aduce tot felul de acuzații.

Că tot vorbim de bărbăție, abia aștept să te confrunt din nou, ca să îți demontez toate aceste acuzații pe care mi le aduci în acest moment”, a spus Alin Sălăjean pe Instagram.

musty si alin salajean survivor romania

Citeste si: Ce spune un Războinic despre legăturile amoroase de la Survivor 2021?!

Musty a reacționat după spusele lui Alin, explicând că situația creată de acesta a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri ale sale din Republica Dominicană.

„Din păcate, nu erau chiar alianțe, pentru că în momentul în care au ieșit o mare parte din a doua gașcă s-au stricat. Nu trebuia să se întâmple așa ceva. Eu de la început am încercat să aduc pe toată lumea în camp, din prima zi în care am ajuns ne-am unit toți, dar după un timp am văzut să vedem anumite detalii și să ne îndepărtăm.

Încă de dinainte să înceapă jocul am călătorit cu Alin, am fost lângă el mereu, de când am pornit de acasă. Am dormit cu el în primele zile, înainte să intrăm în joc, am petrecut cu el două zile, ne povesteam foarte multe chestii.

Cumva m-am legat de el ca prima persoană pe care o cunoșteam și când am ajuns în camp și în joc, el a fost prima persoană care a vrut să ajute în tot, am avut încredere în el și lucrurile s-au schimbat din mers și m-a dezamăgit. Au fost niște principii pe care eu nu le susțineam și a fost o dezamăgire foarte mare, nu ură sau supărare”, a declarat Musty de la Survivor 2021.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Care sunt prețurile în stațiunea Mamaia. Cât plătesc turiștii pentru un șezlong și pentru mâncare

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri