Tot ce trebuie sa stii despre “Imi place dansul”, cel mai spectaculos show de divertisment al toamnei


#Maine seara, la ora 20:00, marea premiera a emisiunii prezentate de Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu! 11 concurenti pasionati de dans vor da batalia pe ringul de dans in fata juratilor Beatrice Rancea, CRBL, Emil Rengle si Cocuta, in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00, la Kanal D

Asteptarea a luat sfarsit, maine seara, la ora 20:00, la Kanal D va fi difuzata marea premiera a show-ului “Imi place dansul”, cea mai spectaculoasa si antrenanta competitie de dans va intra in casele telespectatorilor. 11 concurenti, fete si baieti, sunt gata sa ne demonstreze pasiunea si abilitatile pentru dans, in fata celor patru jurati emblematici, Beatrice Rancea, CRBL, Emil Rengle si Cocuta. In final va fi un singur castigator care va intra in posesia premiului de 100.000 de lei.

Fiecare concurent dintre cei 11 isi va prezenta momentul artistic, urmand sa fie evaluat prin puncte, de la 1 la 5, atat de jurati, cat si de colegii de platou. Punctele  din partea colegilor se vor constitui intr-o medie , iar punctajul Juriului se va aduna cu media respectiva, aceasta reprezentand punctajul final acordat fiecarui concurent.

La finalul serii, dupa ce toti concurentii au fost notati, se va face clasamentul fiecarei editii. Concurentul aflat pe primul loc va primi doua puncte bonus, extrem de importante in Gala de duminica seara a show-ului. Punctajul acordat concurentilor in seara de sambata va fi cumulat cu cel de duminica seara, iar ultimul clasat va parasi competitia, locul lui fiind luat de un  concurent nou.  

Telespectatorii vor avea un cuvant important de spus in votarea concurentului favorit. Acestia isi pot sustine concurentul favorit, printr-un SMS la numarul 1206 (valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange PostPay, Digi Mobil – tarif 0,65euro/SMS, TVA inclus si in Orange Prepay, tarif 0,63 euro/SMS, TVA inclus) cu prenumele celui preferat, asa cum este comunicat in emisiunea “Imi place dansul”.

Nu pierdeti spectacolul total, coregrafii spectaculoase, reactii autentice, atat ale concurentilor cat si ale juratilor, la “Imi place dansul”, incepand de maine seara, in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Alertă boală mortală! China interzice consumul unor animale, din cauza unei noi posibile epidemii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri